keskiviikko 22.3.2023 | 18:29
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Futsal-liiga kiinnostaa Ercegiä – TP-Kaarle päätti kautensa tasapeliin Raahen kanssa

Seppo Luokkala
La 18.3.2023 klo 18:24

Vuosien tauolta futsalin kirkkaampiin valoihin palannut TP-Kaarle sijoittui Futsal-Ykkösessä viidenneksi. Joukkue menetti päätöskierroksella yhden sijoituksen jäätyään raahelaisen AS Moonin kanssa tasanumeroihin 6–6 (4–4).

Ottelulla ei ollut muuta merkitystä kuin yksi sijoitus ja keskinäinen nokkimisjärjestys. TP-Kaarle hävisi syyskierroksella Raahessa, joten Moon jäi siltä voittamatta. Taulukossa AS Moon tosin on muutaman sijan kokkolalaisia alempana.

Tasaisen ja alkuun maalirikkaan ottelun tauottua oli TP-Kaarlen kokenut pelaajavalmentaja Nikola Erceg valmis kertomaan omista suunnitelmistaan.

– Olen kertonut pelaajille, että olen valmis jatkamaan seurassa. TP-Kaarlella on potentiaalia hyviin asioihin. Kun tähän hankitaan maalivahti ja pari – kolme laatupelaajaa, olemme valmiit haastamaan liigajoukkueet.

– Mielestäni meidän kannattaa yrittää liigaan ensi kaudella, Erceg totesi.

Pelaajavalmentaja hääri avausjaksolla syöttöpuuhissa. Hänen pohjustuksista latoi joukkueen kapteeni Jussi Mikkola kolme palloa AS Moonin maaliin.

Vierailija johti ottelua kahteen kertaan kahdella maalilla. Ennen taukoa teki Alex Björkgren osuman ja tauolle mentiin tasatilanteessa 4–4.

Kun Jukka-Pekka Patasen veto upposi ruuhkan takaa Kaarlen maaliin, oli Moon jälleen kaksi maalia karussa. Sinipaidat ottivat maalivahdin ulos ja Mikkola kavensi saman tien. Vain 11 sekuntia myöhemmin tykitti Aaro Hedman riman kautta pelin taas tasoihin.

Hienon kevätkauden pelannut Hedman oli kauden viimeinen maalintekijä.

Kerro meille mielipiteesi!

Juttuvinkit ja uutispäivystys

Tekstiviestit ja WhatsApp: 040 036 5601

Sähköposti: toimitus@kpk.fi

#

Kommentoi 0 Kommenttia

Kommentointi on vain tilaajille.

Juttua ei ole vielä kommentoitu.

Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »