Paikallisuutiset

Äkkiä jotain syötävää - Huippunopeat napostelupalat

Wasabi ja rasvainen lohi ovat omituisen hyvä makupari näppiruokiin.

Nämä sormisyötävät syntyvät hetkessä. Lohta ja wasabituorejuustoa sekä saaristolaisleipää.
Nämä sormisyötävät syntyvät hetkessä. Lohta ja wasabituorejuustoa sekä saaristolaisleipää. Kuva: Mikael Rydenfelt

Annamari Nurminen

Kun illanistujaisten sormiruoka täytyy saada pöytään nopeasti, löytyy apu valmiiksi maustetusta tuorejuustosta.Juustoksi voi valita myös maustamattoman tuorejuuston ja pursottaa maun wasabitahnasta.Täyte käy mainiosti saaristolaisleipäpalojen tai ruisnappien päälle. Sillä voi täyttä

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä