Elinvoimaa Kokkolan alueelta

Kokkolan ja sen lähikuntien alueella sijaitsee yksi Suomen merkittävimmistä teollisuuskeskittymistä. Teollisuuskooste kokoaa yhteen oman alansa asiantuntijat, kärkiosaajat ja ajankohtaiset aiheet teollisuuden aloilta Pohjanmaiden alueella.

Ab KS Geoenergi Oy

KS Geoenergi tarjoaa maalämpöratkaisuja kaikenkokoisiin kohteisiin omakotitaloista aina mittaviin kiinteistökokonaisuuksiin kuten esimerkiksi kouluihin, kerrostaloihin ja kauppakeskuksiin. Avaimet käteen -palvelussa asiakkaamme saavat meiltä saman katon alta suunnittelun, asennuksen, käyttöönoton ja huollon.

Ratkaisumme sopivat niin uudisrakennuksiin kuin saneerauskohteisiinkin. Pystymme poraamaan myös ahtaissa paikoissa kuten parkkihalleissa. Energiakaivojen lisäksi poraamme makean veden kaivoja.

Vaalimme toiminnassamme turvallisuutta, sujuvuutta, ekologisuutta, kustannustehokkuutta ja yksilöllisyyttä. Nykyaikaisten koneidemme ja työmenetelmiemme avulla pystymme toiminnassamme vastaamaan kestävän kehityksen periaatteisiin esimerkiksi kustannusten ja ympäristövaikutusten vähentämiseksi. Henkilöstön säännöllinen koulutus on tärkeä osa ammattitaidon ja turvallisuuden kehitystä sekä ylläpitoa yrityksessämme.

Kirkkotie 4, 68500 Kronoby

Puh. 040 195 69 44

etu.sukunimi@ks-geoenergi.fi

www.ks-geoenergi.fi/fi

Facebook: KS Geoenergi

Instagram: ksgeoenergi

Kokkolan Konetarvike

Olemme Kokkolassa toimiva koneiden ja hydrauliikkalaitteiden myynti-, asennus- ja huoltopalvelualan yritys. Huollamme asiakkaillemme pneumatiikka- ja hydrauliikkaosat vuosien kokemuksella sekä toimitamme laadukkaat, tunnettujen merkkivalmistajien letkut ja muut komponentit asiakkaillemme nopeallakin aikataululla. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan juuri sopivat komponentit koneisiisi ja laitteisiisi.

Kauttamme onnistuvat hydrauliikkajärjestelmien vianrajaus ja testaukset myös asiakkaan tiloissa. Korjaamme mm. hydraulisylinterit, pumput ja moottorit paikan päällä. Kauttamme saa myös hydraulisylinterit mittatilaustyönä. Huoltopalvelumme päivystää 24 h/7.

Meiltä löytyy laaja valikoima öljy-, ilma- ja bensasuodattimia useisiin eri työkoneisiin ja maatalouslaitteisiin sekä oikeat voiteluaineet ja rasvat. Valikoimastamme löytyy myös työkaluja harraste- ja ammattikäyttöön sekä ammattilaisen nosto-, siirto-, ja kuormasidontavälineitä.

Pensarintie 62, 67100 Kokkola

Puh. 050 324 7497

kokkolankonetarvike@gmail.com

www.kokkolankonetarvike.fi

Facebook: Kokkolan Konetarvike

Laxström

Laxström on Kruunupyyssä Pohjanmaalla ja Heinolassa toimiva perheyritys. Erikoisosaamistamme ovat erilaiset metallityöt sekä metallin pinnoitustyöt kuten sähkösinkitykset. Toimimme Kokkolan seudun lisäksi koko Suomen alueella. Meillä on toiminnastamme Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti sekä korkein AAA-luottoluokitus.

Metallintyöstöinä teemme esimerkiksi

 • Konepajatyöt
 • MIG-, MAG- ja TIG-hitsaukset
 • Poraukset
 • Sorvaukset
 • Jyrsinnät
 • Myös metallin alihankintatehtävät
 • Metallin pinnoitus

Sähkösinkitys metallinpinnoitustapana tarjoaa puolestaan seuraavia etuja

 • Erinomainen korroosiokestävyys
 • Kiiltävä ja tasainen pinta
 • Maalin pysyvyys pinnassa paranee
 • Todella laadukas teräksen pinnoitusmenetelmä
 • Edullinen toteuttaa

Omia tuotteitamme ovat haspelit, hydrauliyksiköt, jääsahat ja -kairat sekä verkonvetokoneet.

Merijärventie 318, 68500 Kruunupyy

Puh. 040 771 7322

info@laxstrom.com

www.laxstrom.com

Painotalo Välikangas

Valmistamme laadukkaat painotuotteet toimitusvarmasti teollisuuden ja yrityselämän tarpeisiin yli 50 vuoden kokemuksella. Valikoimissamme logistiikkaa- ja aikaa säästäviä painotöitä, autamme niiden suunnittelussa. Olemme luotettava painopalveluiden yhteistyökumppani, aineiston suunnittelusta tuotteen valmistukseen asti. Tuotteet valmistamme Kokkolassa, joten voimme luvata nopeatkin toimitusajat.

Valikoimaamme kuuluvat muun muassa:

 • Kortit, esitteet, katalogit
 • Etiketit, tarrat, kyltit
 • Muistikirjat, lehtiöt, kalenterit
 • Jäljentävät lomakkeet
 • Kirjekuoret ja -pussit
 • Suurkuvatulostus & skannaus

Erikoisosaamistamme:

 • Säänkestävät materiaalit ja tarrat vaativiin olosuhteisiin
 • Näyttävät design-kartongit laadukkaaseen yritysviestintään
 • Juoksevat numeroinnit, viivakoodit, repäisyreunat ja nidonnat merkinnän ja logistiikan avuksi
 • Viimeistely ja niputus tuotantoonne sopivaksi
 • Aineistojen valmistukset, suunnittelut ja korjaukset

Tullikamarinkatu 3, 67100 Kokkola

Puh. 06 823 4600

asiakaspalvelu@valikangas.fi

www.valikangas.fi

Facebook: Painotalo Välikangas

Instagram: painotalovalikangas

Pohjanmaan Erikoislattiat Oy

Meiltä saat kestävät lattiapinnoitukset teollisuuteen. Valikoimassamme ovat muun muassa:

 • Epoksipinnoitteet teollisuuskäyttöön
 • Laadukkaat akryylilattiat suurkeittiöihin ja tuotantotiloihin
 • Laadukkaat polyuretaani- ja polyuretaanielastomeerilattiat tuotantotiloihin tai teknisiin tiloihin
 • ESD-lattiat tuotannon ja tekniikan tiloihin
 • Polyuretaanisementtilattiat vaativaan teollisuuteen

Toimittamamme lattiapinnoitteet kestävät kovaa käyttöä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme, laadukkaat materiaalit, ensiluokkainen kalusto ja alusta loppuun asti huolellisesti suunnitellut projektit ovat meidän valttikorttejamme.

Torikatu 16 B 24, 67100 Kokkola

Puh. 0207 500 240

myynti@erikoislattiat.fi

www.erikoislattiat.fi

Facebook: Erikoislattiat

Instagram: erikoislattiat

Tekplast oy

Tekplast Oy on erikoistunut teollisuuden palveluihin ja kunnossapitoon. Toimitamme erilaisia muovi-, lujitemuovi- ja terästuotteita prosessiteollisuuden toimijoille, vesi- ja viemärilaitoksille sekä infrarakentamista ja maansiirtoja tarjoaville yrityksille. Erityisosaamistamme ovat erilaiset prosessiputkistot muovista, lasikuidusta ja erilaisista teräksistä sekä niihin liittyvät asennustyöt.

Pyrimme käyttämään tuotannossamme ja asennuksissamme aina uusimpia välineitä ja tekniikoita. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisimman pitkällä elinkaarella olevia ratkaisuja ja avustamme oikeiden materiaalien valinnassa. Tavoitteenamme on rakentaa pitkäaikaisia asiakassuhteita.

Rekrytoimme ja koulutamme ammattitaitoiseen joukkoomme uutta henkilöstöä vuoden 2024 aikana. Jos yrityksesi on kiinnostunut toimimaan kumppaninamme tai aliurakoitsijanamme, neuvottelemme yhteistyöstä tapauskohtaisesti. Yrityksen tulee täyttää vaatimuksemme niin taloudellisesti, teknisesti kuin laadullisestikin. Myös hyvä asenne ja moraali on meille tärkeää.

Jänismaantie 16, Kokkola

Puh. 046 851 6204

info@tekplast.fi

www.tekplast.fi

Facebook: Tekplast oy

Instagram: tekplast.oy

Timanttityö Syri Oy

Timanttiporausta ja -sahausta jo yli 15 vuoden kokemuksella suurteollisuudelle, rakennusliikkeille ja julkisyhteisöille sekä yksityisasiakkaille!

Tarjoamme vahvalla kokemuksella timanttiporaus-, timanttisahaus-, vaijerisahaus- ja purkurobottityöt Kokkolan alueella. Teemme myös konepetien ja betonirakenteiden purkua sahaamalla ja Brokk-purkurobotilla. Olipa kyseessä suuri tai pieni työ, niin meiltä homma hoituu tehokkaasti ja turvallisesti.

Vaijerisahaus on erinomainen vaihtoehto suurten betonirakenteiden kuten konepetien ja säiliönpohjien sahaukseen ja purkuun.

Björklidintie 9, 67500 Kokkola

Puh. 0400 664 835

info@timanttityosyri.fi

timanttityosyri.fi

Viafin Industrial Service Pohjanmaa Oy

Tarjoamme asiakkaille laadukkaasti suoritettuja huolto- ja kunnossapitopalveluita tuotantolaitteiden ja -koneiden käynnissä pidon varmistamiseksi sekä koneiden ja laitteiden elinkaarta tukevia perusparannus- ja investointipalveluita. Tavoitteenamme on tarjota asiakaslähtöisesti ja paikallisesti eri kunnossapitopalveluita aina yksittäisistä asennustöistä kokonaisvaltaisiin kunnossapitosopimuksiin.

Toiminnallamme tuemme elinkaariajattelua ja asiakkaan kustannusten ja samalla ympäristökuormituksen vähentämistä. Olemme aidosti paikallinen toimija, jolloin asiat saadaan hoidettua mutkattomasti, mutta hyödynnämme myös Viafin Industrial Service -konsernin yhteistä toimintajärjestelmää sekä resursseja.

Rekrytoimme parhaillaan mekaanisia asentajia, putkistohitsaajia sekä S2 pätevyyden omaavaa sähköasentajaa. Katso kaikki vapaat työpaikkamme verkkosivultamme.

Piipputie 18, 67900 Kokkola

Puh. 050 432 2333 (aluepäällikkö Arto Virsiheimo)

arto.virsiheimo@viafin.fi

viafinservice.fi

LinkedIn: Viafin Service Oyj