Mielipiteet

Erno Ernrothin mielipidekirjoitus: Kirkkoherra Eija Nivala toimi hienosti

Tahdon lausua tuhannet kiitokset Eija Nivalalle. Poikansa ja tämän samaa sukupuolta olevan kumppanin vihkiminen avioliittoon oli toimintaa, jota kutsutaan rohkeudeksi.

Vastoin yleistä mielipidettä Eija Nivala osoitti kirkkoherrana sellaista suoraselkäisyyttä, jota ei voi muuta kun kunnioittaa. Kirkkoherran täytyy olla erikoisen sivistynyt ja rakkaudessaan pyytetön ihminen.

Kukaan ei ole homoseksuaalinen oman valintansa seurauksena. Homoseksuaalisuuden syntymistä ja olemassaoloa ei kukaan voi kiistatta sanoa synniksi. Olen joutunut kohtaamaan laulajan työssäni homoseksuaalisuutta ja Jumalaa palvelevan homoseksuaalin syvää ja ahdistavaa syyllisyyttä ja häpeää, syvää ristiriitaa. Jos homoseksuaali mies tai nainen ihminen haluaa palvella Jumalaa, sen pitäisi olla kunnioitettavaa ja kannatettavaa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kannatan ja olen syvästi liikuttunut kirkkoherra Eija Nivalan upeasta toiminnasta. Toivon tämänlaisen käyttäytymisen olevan yleistyvää. Paavalin sanat homoseksuaalisuudesta on johtanut moneen itsemurhaan tai muuten itsetuhoiseen käyttäytymiseen. Sille on tultava loppu.

Siunausta ja suuren Jumalan johdatusta nuoren parin yhteiselle elämälle.

Lisää aiheesta

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä