Joko olet maistanut Cittarin uuden Miyabi Sushibarin herkkuja?

Miyabi Sushibarin yrittäjän Nhu Nguyenin (oik.) mottona on ollut alusta saakka laadukas ruoka ja paras asiakaspalvelu. Sushibaarin päivittäistä toimintaa luotsaa keittiöpäällikkö Sang Nguyen rautaisella sushikokemuksella.

– Hyvä ruoka, hyvä laatu ja hyvä asiakaspalvelu, niputtaa Nhu Nguyen, Kokkolan K-Citymarketin Miyabi Sushibarin yrittäjä ruokafilosofiansa kolme tärkeintä asiaa yhteen.

– Laadukas ruoka ja paras palvelu ovat päämääränämme. “Your satisfaction, our pleasure” -slogan ohjaa työtämme joka päivä.

Itsenäisyyspäivänä K-Citymarket Kokkolaan avattu Miyabi Sushibar oli jo avajaispäivänään huikea menestys. Sushirasioita noukittiin ruokakärryihin yksi toisensa jälkeen ja neljän päivän aikana herkkusuiden pöytiin päätyi tuhansia sushiannoksia. Se on niin sushiyrittäjän kuin K-Citymarket-kauppiaankin mieleen. Kauppias Antti Ahonen kertoo, että uudesta sushibaarista saatu palaute on ollut suorastaan ylistävää.

– Meillä kävi paljon uusia asiakkaita, jotka olivat selkeästi tulleet uuden sushibaarin houkuttelemina. Muun muassa nuorisoa, kertoo Ahonen.

K-Citymarketin Miyabi Sushibar jatkaa Kokkolan Tehtaankadulla sijaitsevan Miyabi Sushin viitoittamaa tietä herkkusuiden makumatkalle aasialaisten ruokaelämysten maailmaan. Tuoretta sushia on sushibaarissa tarjolla maanantaista lauantaihin aina lounaalta iltamyöhään. Sitä on tekemässä Nhu Nguyenin lisäksi Miyabi Sushin viisi ammattilaista.

Sushin lisäksi K-Citymarketin sushibaarissa on oma linjastonsa lämpimille aterioille. Yrittäjä Nhu Nguyen kertoo shoppailijoiden suosikin olevan lempeän mausteinen kookoskana. Myös tofun ja kasvisten sekä rapeiden paistettujen herkkujen ystäville Miyabi Sushibarin monipuolisesta valikoimasta löytyy vaihtoehtonsa dumplingseista sushi- ja kanatempuraan.

– Rakastan avokadoa ja suosikkejani ovat vegaaniset sushit. Oma suosikkini susheista on Philadelphia maki, kertoo Nhu Nguyen, kun häneltä kysytään, millainen sushi herauttaa veden hänen omalle kielelleen.

Suomessa neljä vuotta asunut Nhu Nguyen perusti Miyabi Sushin Kokkolaan jo pari vuotta sitten opiskellessaan vielä Centriassa BBA-opintojaan. Parikymppisen Nguyen elämä on asettunut nyt niihin uomiin, mistä hän on aina unelmoinut. Miyabi Sushissa yhdistyvät hänen intohimonsa oivallisella tavalla.

– Haaveenani on aina ollut saada oma ravintola. Rakastan ruoanlaittoa ja sushia, hän kertoo silmät innosta leimuten.

– Halusin kehittää Miyabi Sushia ja kun minulle tarjoutui mahdollisuus avata sushibaari K-Citymarketiin, en epäröinyt. Haluan keskittyä täysillä nyt K-Citymaketin sushibaariin – tässä on nyt niin paljon tekemistä.

K-Citymarket Kokkolan kauppias Antti Ahonen, Miyabi Sushin yrittäjä Nhu Nguyen ja sushibaarissa keittiöpäällikkönä työskentelevä Sang Nguyen ovat tyytyväisiä avajaisviikon huikeaan myyntiin ja sushin suosioon. – Asiakkailta saatu palaute on ollut suorastaan ylistävää.

Ahonen kertoo, että yhteistyö Nhu Nguyenin kanssa alkoi hänen aloitteestaan. K-Citymarket etsi uutta paikallista sushitoimittajaa ja selvitellessään paikkakunnan tarjontaa, Miyabi Sushin nimi nousi keskusteluissa aina esiin.

– Ja paikkakunnan parasta sushia saa nyt myös K-Citymarketista, iloitsee Ahonen.

Joulun ruokailijoille hän vinkkaa, että kun lanttulaatikko ja kinkku alkavat kyllästyttää, voi makupalettiin helposti tuoda vaihtelua sushilla. K-Citymarketin Miyabi Sushibarista voi helposti napata mukaansa välipäivien maistuvat makunystyröiden hemmottelijat, sillä tarjolla on eri makuja lempeistä lohinigireistä aina tulisempiin vaihtoehtoihin.

Miyabi Sushibar on avoinna K-Citymarket Kokkolassa ma–la klo 10.30–20.00.