Kokkola-lehti

Keskitalven kuuma keikka perjantaina Seurahuoneella

Kokkolan elävän musiikin yhdistys, Kokemus ry järjestää perjantaina upean keikan Seurahuoneelle, jossa lauteille nousevat Janne Tapion Sisäinen Avaruus, Vellamo ja Vælimaa Café.

Janne Tapion Sisäinen Avaruus saapuu levynjulkkarikiertueellaan Kokkolaan. Kuva: Sasu Riikonen

Janne Tapion Sisäinen Avaruus julkaisi syksyllä albumin Jättiläisen tasku, ja saapuu levynjulkkarikiertueellaan Kokkolaan lämmittämään poloisia pohjoisen olentoja näin sydäntalvella.

Jättiläisen tasku kertoo tarinan nykyajan ihmisen elämästä sadun ja runon keinoin. Se on kertomus kodista, millä tavalla sen nyt jokainen voikaan kokea.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Janne Tapion Sisäisellä Avaruudella on juuret vahvasti Keski-Pohjanmaalla Kokkolassa ja kannuksessa, vaikka toimiikin tätä nykyä Tampereella. Yhtyeessä soittavat Janne Högback, Teemu Huopana, Jani matkala, Jussi Suonikko ja Kimmo Vierimaa .

Vælimaa on juuri uuden albumin julkaissut laulaja-lauluntekijä, jonka rosoisessa ilmaisussa on ripaus käsityöläishenkeä. Markus Välimää on seinäjokinen muusikko, joka on opiskellut Keski-Pohjanmaan konservatoriolla.

Vælimaa esiintyy tapahtumassa yksin, itseään pianolla säestäen.

Illan kolmas esiintyjä on kokkolalainen folkduo Vellamo. Pia Leinosen ja Joni Tialan Vellamo soittaa eteeristä suomalaista folkia höystettynä upealla laululla ja taivaallisilla kitaramelodioilla.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Perjantaina 5.1. Seurahuoneella ovet aukeaa kello 20.00.

Toim.huom. Oikaisu: Kokkola-lehden printtiversiossa oli jutussa virheellisesti keikkapäiväksi laitettu lauantai.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä