Urheilu

KPV:n Ykkösen kotipelit Keskipohjanmaan verkossa – ”Tämä on paikallisesti yksi tärkeimmistä asioista, joita lähetämme suorana”

Nyt se on sovittu.

KPV:n Ykkösen kotipelejä voi tulevalla kaudella seurata Keskipohjanmaan verkkosivuilla. Keskipohjanmaa lähettää tilaajasisältönä livestriimin jokaisesta KPV:n kotiottelusta huhtikuussa käynnistyvällä kaudella.

– Tämä on paikallisesti yksi tärkeimmistä asioista, joita lähetämme suorana. Lisäksi pelit jäävät katsottavaksi tallenteina myöhemmin. Se on tärkeää kokkolalaisille futisfaneille. Olemme toimituksessa itsekin aivan innoissamme, sanoo Keskipohjanmaan päätoimittaja Suvi Tanner.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

KPV:n puheenjohtaja Timo Lahtinen ja Keskipohjanmaa-lehden päätoimittaja Suvi Tanner ovat tyytyväisiä yhteistyöhön, jonka myötä KPV:n kotipelit näkyvät ensi kaudella Keskipohjanmaan verkkopalvelussa. Kuva: Jukka Lehojärvi

KPV:n puheenjohtaja Timo Lahtinen on sopimukseen tyytyväinen.

– Tämä on meille hyvä tapa tehdä yhteistyötä paikallisen median kanssa. Seuran näkyvyys kasvaa ja tällä tavoin voimme palvella KPV:n kannattajia eri puolilla Suomea. Pidän tätä myös hyvänä tapana palvella paikallisia faneja, Lahtinen kertoo.

Livestriimit peleistä ovat selostettuja ja ammattimaisesti kuvattuja. Selostajina toimivat Niko-Joonas Tuominen ja Jarmo Kattilakoski. Molemmilla on vankka kokemus palloilulajien livetuotantojen selostamisesta. Tuominen on tullut tutuksi mm. KPV:n ja Hermeksen kotipelien selostajana. Kattilakoski puolestaan on selostanut mm. Kokkolan Nibacoksen salibandypelejä seuran ja salibandyliiton kanavissa. Kuvauksesta vastaa John Sundvik.

Keskipohjanmaa rakentaa parhaillaan myös muiden mediatalojen kanssa yhteistyötä, jonka myötä myös suuri osa KPV:n vieraspeleistä olisi ensi kaudella katsottavissa Keskipohjanmaan verkkosivuilla. Osa vieraspelituotannoista on jo sovittu, mutta kokonaisuudesta tiedotetaan, kun koko paketti on saatu valmiiksi.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Vieraspelit ovat ilman muuta tärkeitä, koska niihin ei Kokkolasta tule niin herkästi lähdettyä paikan päälle. Tähän mennessä meille on varmistunut yhteistyö kolmen muun sarjaa pelaavan joukkueen kotimedian kanssa. Lisää tulee ihan varmasti, Tanner lupaa.

Keskipohjanmaan ja KPV:n sopimus tuli mahdolliseksi, kun Ruutu+ ei lähetä miesten Ykkösen pelejä.

Ykkösessä on mukana 12 joukkuetta, joten huhtikuusta elokuun loppuun pelattavassa runkosarjassa KPV:lle tulee 11 kotiottelua. Runkosarjan jälkeen pelataan Ykkösen ylempi ja alempi jatkosarja, joissa molemmissa on kuusi joukkuetta. Jatkosarjassa KPV:lle tulee runkosarjan sijoituksesta riippuen kaksi tai kolme kotiottelua.

Ykkösen sarja-avaukseen on aikaa vajaat kaksi kuukautta. Vaikka Keskuskenttä on vielä luminen, KPV:n valmistautuminen sarjakauteen on täydessä vauhdissa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Meillä on sopimukset valmennuksen kanssa tehtynä, noin 20 pelaajasopimusta on myös valmiina. Urheilullisella puolella valmistautuminen on aikataulussa. Treenit pyörii. Harjoituspelejä on pelattu ja pelataan vielä lisää. Seuran taustojen osalta työ on myös käynnissä. Tietysti toivon lisää yhteistyökumppaneita mukaan. Heitä tarvitaan aina, Lahtinen sanoo.

KPV:n seuraava harjoituspeli pelataan lauantaina. Keskipohjanmaa striimaa verkkosivuillaan lauantaina kello 15.30 alkavan ottelun Oulun Palloseuraa vastaan.

Lisää aiheesta

Fakta

KPV:n kotipelit ensi kaudella

Huhtikuu:

13.4. KPV-RoPS

20.4. KPV-FC Vaajakoski

Toukokuu:

4.5. KPV-PKKU

18.5. KPV-KuPS Akatemia

26.5. KPV-OLS

Kesäkuu:

8.6. KPV-FC Jazz

29.6. KPV-VIFK

Heinäkuu:

20.7. KPV-JJK Jyväskylä

Elokuu:

3.8. KPV-Atlantis FC

17.8. KPV-HJK Klubi 04

31.8. KPV-EPS

Ykkösen kuuden joukkueen ylemmät ja alemmat jatkosarjat syys-lokakuussa. Otteluohjelma valmistuu runkosarjan päättymisen jälkeen.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä