Paikallisuutiset

Kokkolassa varastettiin savuheitteitä, Uudessakaarlepyyssä ajettiin poliisin tutkaan hurjat lukemat – Poliisilla kiireinen viikonloppu

Kokkolassa Kirkonmäellä murtauduttiin perjantain ja lauantain välisenä yönä Airsoft Kokkolan tiloihin. Kuva: Clas-Olav Slotte

Viikonvaihde on ollut tehtäväntäyteinen, tiedottaa Pohjanmaan poliisi. Erityisesti yöt ovat olleet vilkkaita, ja perjantaiyö oli kesäajan vilkkain yö Etelä-Pohjanmaan alueella.

Seinäjoella järjestetty Solar Sound -festivaali työllisti poliisia häiriötehtävien ja pahoinpitelyjen johdosta. Pahoinpitelyjä tapahtui festarialueella sekä sen välittömässä läheisyydessä.

Pahoinpitelyrikoksia tuli tutkittavaksi 21 kappaletta, joista 4 tapahtui yksityisasunnoissa tai niiden läheisyydessä. Muut pahoinpitelyt ovat tapahtuneet yleisillä paikoilla tai tapahtumien huvialueilla.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Liikenteestä napattiin 23 rattijuoppoa, joista yhdeksän oli törkeitä rattijuopumuksia. Viidessä tapauksessa kuljettaja oli käyttänyt myös huumausaineita.

Päihtymisen vuoksi kiinniotettuna oli 50 henkilöä. Rikosperusteisia kiinniottoja oli 25.

Uudessakaarlepyyssä nuori mies ajoi poliisipartion tutkaan hurjat lukemat sunnuntai-iltana. Mies oli ajanut poliisipartiota vastaan henkilöautolla 185 kilometrin tuntivauhtia. Nopeusrajoitus tiellä on 100 kilometriä tunnissa.

Auton kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Hänet määrättiin ajokieltoon.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kokkolassa Kirkonmäellä murtauduttiin perjantain ja lauantain välisenä yönä Airsoft Kokkolan tiloihin. Tiloista on viety Airsoftiin liittyvää tavaraa sekä savuheitteitä.

Poliisi ottaa vastaan tapaukseen liittyviä vihjeitä sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä