Kotimaa

Perussuomalaisten presidenttiehdokas Jussi Halla-aho yhdistää syksyn aikana vaativan eduskunnan puhemiehen tehtävän ja presidentinvaalikampanjan. Hän kokee pysyneensä puolueettomana puhemiesroolissa. Kuva: Jane Iltanen

Presidenttiehdokas Halla-aho tiukentaisi Suomen passilinjaa, mutta yllättää esittämällä kehitysvaroja Somaliaan ja Irakiin – "Suomella omia intressejä"

Perussuomalaisten presidenttiehdokas Jussi Halla-aho lupaa olla presidenttinä suomalaisten edunvalvoja, joka kavahtaa Suomen passin polkumyyntiä ja EU-sinisilmäisyyttä. Halla-aho vaatisi muilta mailta ilmastotoimia ja luopuisi vähitellen fossiilisista polttoaineista. Eduskunnan puhemies pitää ivallisia kommenttejaan sosiaalisessa mediassa oikeutettuina.

Perussuomalaisten presidenttiehdokas Jussi Halla-aho esittää kehitysapuun sidottua keinoa ihmisoikeuksien edistämiseksi maailmalla.

Eduskunnan työhuoneestaan videohaastattelun antanut puhemies Halla-aho hyödyntäisi keppiä ja porkkanaa. Kehitysapua annettaisiin vain maille, jotka haluavat kehittää yht

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä