Unelmien sormusyhdistelmät Kultasepät Andreasenilta – Räätälöityä käsityötä ja moderneja teknologioita

Kihla- ja vihkisormukset saattavat alkuun hiertää tuoreen hääparin sormissa, kunnes sormusten istuvuuteen, tai sen puutteeseen tottuu. Eri valmistajilta ja usein eri aikoihin tilatut kihla- ja vihkisormukset eivät aina ole mitoiltaan parhaalla mahdollisella tavalla yhteensopivia. Parhaan mahdollisen istuvuuden takaa sillä, että sormukset ovat uniikisti juuri hääparin sormeen valmistettuja. Uniikkisormusten hankinta on kuitenkin helpompaa kuin kuvittelisi.

Kultasepät Andreasen on Tampereella sijaitseva kultasepänliike joka tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden hankkia täydellisesti yhteensopivia kihla- ja vihkisormusyhdistelmiä, jotka ovat uniikisti juuri hääparin näköisiä. Kultasepät Andreasen yhdistää perinteisen käsityötaidon ja modernin teknologian, joiden avulla sormusyhdistelmien yhteensovittaminen on yksinkertaista. Vaikka liike sijaitsee verrattain kaukana Keski-Pohjanmaalta, verkkoasiointi mahdollistaa asiakkaalle vaivattoman yhteydenpidon ja prosessin seurannan mistä tahansa.

Malliston sormuksista voidaan luoda sellaisenaan upeita sormusyhdistelmiä, niin kuin allaoleva Halaaja-kihlasormuksen ja Idea-vihkisormuksen kauniisti istuva yhdistelmä. Yhtä aikaa tilattaessa molemmat sormukset voidaan valmistaa samaan aikaan, mikä takaa sormusten täydellisen istuvuuden, sillä jokainen sormus valmistetaan asiakkaiden mittojen mukaan.

Myös aiemmin hankitun kihlasormuksen ympärille voidaan valmistaa kauniita yhdistelmiä, sillä vihkisormukseen voidaan tehdä sovite valmiille kihlasormukselle, kun sen mitat ovat tiedossa suunnitteluvaiheessa. Mikäli mallistosta ei löydy sopivaa sormusta, sellainen voidaan kuitenkin suunnitella yhteistyössä Kultasepät Andreasenin seppien kanssa ilman ylimääräistä lisäkustannusta.

Halaaja-kihlasormuksen ja Idea-vihkisormuksen yhdistelmä.

Ideasta suunnitteluun

Unelmiesi sormusyhdistelmän suunnittelu Kultasepät Andreasenilla alkaa ensikontaktista. Kun asiakas lähestyy Kultasepät Andreasenia, ensimmäinen vaihe on yksityiskohtainen keskustelu toiveista ja tarpeista. Tässä vaiheessa käydään läpi muun muassa sormusten tyyli, materiaali, kivet ja erikoistoiveet. Kultasepän ammattitaidolla ja asiakkaan toiveet huomioiden voidaan valmiin sormusmalliston lisäksi suunnitella myös ainutlaatuisia sormuksia, jotka heijastavat kantajansa persoonallisuutta ja yhteistä tarinaa.

Keskustelun jälkeen seuraa suunnitteluvaihe, jossa Kultasepät Andreasenin muotoilijat luovat ensimmäisen luonnoksen sormusyhdistelmästä. Tässä vaiheessa hyödynnetään 3D-mallinnusteknologiaa, joka mahdollistaa tarkan ja yksityiskohtaisen esityskuvan luomisen valmiista sormuksista. 3D-kuvan avulla asiakas saa käsityksen siitä, miltä valmiit sormukset näyttävät.

Mallinnus tarjoaa myös ainutlaatuisen mahdollisuuden tehdä muutoksia suunnitelmaan ennen varsinaisen valmistusprosessin aloittamista. Asiakas voi esimerkiksi pyytää muutoksia kiven istutuskorkeuteen, rungon profiiliin tai muihin yksityiskohtiin, ja muokattu esityskuva toimitetaan asiakkaalle uudelleen hyväksyttäväksi.

Valmistus ja viimeistely

Kun asiakas on tyytyväinen 3D-suunnitelmaan, seuraava askel on käsirahan maksaminen, jonka jälkeen Kultasepät Andreasenin kokeneet kultasepät ryhtyvät työhön. Käyttämällä parhaita materiaaleja ja tarkkoja tekniikoita, he alkavat valmistaa sormuksia, jotka vastaavat täsmälleen hyväksyttyä mallia.

Ennen kuin sormukset viimeistellään kokonaan, asiakkaalla on mahdollisuus sovittaa niitä. Tämä varmistaa, että sormusyhdistelmä istuu täydellisesti ja tuntuu mukavalta. Vaikka sormukset ovat jo lähes valmiita, pienet säädöt ovat vielä mahdollisia tässä vaiheessa, mikä takaa, että lopputulos on juuri sellainen kuin asiakas on toivonut. Valmiit sormukset voi noutaa henkilökohtaisesti Kultasepät Andreasenilta Tampereelta, tai ne voidaan lähettää postivakuutettuna lähetyksenä suoraan asiakkaalle.

Riippumatta siitä ovatko sormukset uniikisti juuri teille suunnitellut vai onko kyseessä valmiin malliston sormuksista mittojen mukaan työstetty yhdistelmä, se istuvat sormessa yhtä kauniisti kuin tämä kaartuvalla Halaaja-timanttikihlalla ja smaragdihiotulla timantilla valmistettu Classic-solitaire -yhdistelmä, missä smaragdihionnan kulmikkuus ja Halaajan pehmeä pyöreys täydentävät toisiaan. Samanaikaisesti suunnitellut ja valmistetut sormukset takaavat, että yhdistelmän sormukset istuvat kauniin saumattomasti, eikä avioliiton ensitaivalta tarvitse aloittaa murehtimalla hiertäviä sormuksia.

Andreasenin Halaaja-kihlasormus ja Classic Solitaire timanttisormus.

Yhteenveto

Kultasepät Andreasen tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden osallistua aktiivisesti koko sormusten suunnittelu- ja valmistusprosessiin, alkaen alkuperäisestä ideasta aina valmiiden sormusten luovutukseen. Käyttämällä yhdistelmää perinteistä käsityötaitoa ja modernia 3D-mallinnusta, Kultasepät Andreasen varmistaa, että jokainen sormusyhdistelmä on yhtä ainutlaatuinen kuin sen kantajatkin, mutta myös täydellisesti istuva. Kultasepät Andreasenilla prosessi ei ainoastaan korosta yksilöllisyyttä ja laatua, vaan myös tekee sormusten hankkimisesta helppoa ja miellyttävää, riippumatta siitä, missä päin Suomea asiakas asuu.