MAINOS

Siltarahan yrityslaina pitää yrityksen pyörät pyörimässä

MAINOS - 

Yritys voi kohdata kassanhallinnan haasteita yllättävissä tilanteissa. Varastoa pitää täydentää, uusi kone tai laite pitää hankkia tai huolehtia palkkakustannuksista ennen kuin päästään laskuttamaan asiakasta. Kotimainen ja luotettava Siltaraha auttaa pitämään yrityksen pyörät pyörimässä kun tarvitaan nopeita ratkaisuja. Siltarahan asiakkaat arvostavat lainaprosessin nopeutta, helppoutta ja selkeää läpinäkyvää hinnoittelua.

Rahoitusta raaka-aineiden hankintaan luotettavasti

Uudenmaan alueella toimiva asiakkaamme, joka toimittaa asiakkaille puutavaraa terassien rakentamiseen, on ollut tyytyväinen kumppanuuteen Siltarahan kanssa. Sahateollisuuden alalla toimiva yritys on aina aika ajoin tarvinnut nopeaa rahoitusta raaka-aineiden hankintoihin tai varaston täydennykseen.  

“Me ollaan kolme vuotta oltu Siltarahan asiakkaana ja yrityslainaa tarvitsemme pääasiassa raaka-aineen hankintaan. Se on yleensä semmonen pari-kolkyt tuhatta kerralla, eikä kovin pitkäksi aikaa.“  

“Jos alamme tinkiä kaupoista varastotilanteen mukaan, se ei oikein toimi. Jos asiakas jotain haluaa niin se pitäisi pystyä myös toimittamaan.”     

Siltarahan yrityslaina auttaa yritystä pysymään mukana kilpailussa ja samalla myös kasvattamaan toimintaa. Asiakkaan tilauksiin pitää pystyä vastaamaan ja jos oma kassavirta ei riitä tilausten toimittamiseen, auttaa Siltarahan yrityslaina vaikeiden aikojen läpi.

Yrityslaina auttaa yrityksen kausivaihteluissa nopeasti  

Kukkakauppa ja hautauspalvelualan yritys on ollut Siltarahan tyytyväinen asiakas jo pitkään. Yritys on erityisesti kausivaihteluiden vaikutusten armoilla, jolloin Siltaraha on tärkeässä asemassa toiminnan pyörittämisen tukena.  

“Tämä on kausityötä ja aika nopeasti saattaa tulla rahantarvetta”  

Moni yritys tarvitsee rahoitusta akuutisti, jolloin ei ole aikaa odotella lainan saapumista tilille. Siltarahan nopeus on valttikortti, sillä lainan pystyy saamaan parhaassa tapauksessa jo saman päivän aikana.  

“Kun se rahantarve on heti, eikä hetken päästä kun ryysis alkaa”  

Kun rahantarve yllättää, voit jättää lainahakemuksen heti verkossa ja saat päätöksen jo saman pankkipäivän aikana. Voit saada rahan tilillesi hyvin nopeasti, mikä on toiminnassa elintärkeää, sillä hauta-asiat saattavat venyä jopa 6-8 viikkoa, ja rahaa ei saada ennen kuin hautaus on toimitettu.  

“ Se on niin luonteva prosessi – jos lähdet pankkiin muutaman tonnin takia, siinä saa tehdä suuremman työn ”  

Usein yrittäjällä ei ole mahdollisuutta odottaa lainapäätöksiä, vaan rahaa tarvitaan nyt eikä myöhemmin. Siltarahalta saat yrityslainaa nopeasti niin pienempään kuin suurempaan tarpeeseen pitkällä maksuajalla. Verkossa lainahakemuksen täyttäminen on helppo ja selkeä prosessi, johon menee noin viisi minuuttia.

Siltaraha on luotettava kotimainen lainantarjoaja yrityksille 

Siltaraha on Avainlippu-merkitty lainantarjoaja ja 100% Suomessa tuotettu palvelu. Yrityslaina-palvelut on tuotettu kotimaassa työllistäen suomalaisia ja verot maksetaan ainoastaan Suomeen. Palveluihin voi luottaa ja samalla tuet kotimaista työtä. Yrityslainaa voidaan tarjota kaikille yrityksille, jotka ovat Suomessa rekisteröityjä ja toimineet pääsääntöisesti vähintään kaksi vuotta, toimialasta riippumatta.  

Prosessi on luotu helpoksi ja vaivattomaksi. Lainanhaku onnistuu ajasta ja paikasta riippumatta, milloin vain, vahvaa tunnistautumista käyttäen. Mikäli yrityksesi tarvitsee käyttöpääomaa, on Siltarahan Yrityslaina varteen otettava vaihtoehto.