Paikallisuutiset

Kalajoella Vuoden Lähiruokateko -tunnustus myönnettiin tällä kertaa Tapion Tuvalle: "Pitkäjänteisesti ja johdonmukaisesti hyödyntänyt ja tuonut esiin lähiruokaa"

Tapion Tupa monelle matkailijalle tuttu yritys Kalajoella. Allan Seikkula perusti Tapion Tuvan vaimonsa Kaarina Seikkulan kanssa vuonna 1979.
Tapion Tupa monelle matkailijalle tuttu yritys Kalajoella. Allan Seikkula perusti Tapion Tuvan vaimonsa Kaarina Seikkulan kanssa vuonna 1979. Kuva: Markus Kärkinen

Kalajoen Vuoden Lähiruokateko -tunnustus myönnettiin tänä vuonna Tapion Tuvalle lähiruoan, paikallistuottajien ja ruokamatkailun eteen tehdystä ansiokkaasta työstä.

Kalajoen kaupunki ja Visit Kalajoki eli Kalajoki Matkailuyhdistys ry palkitsevat toimijan Vuoden Lähiruokateosta toista kertaa. Tunnustu

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä