Urheilu

Drott voitti pikaviestin SM-kultaa 19-vuotiaiden sarjassa – Keskipohjalaismenestystä täydensi Alavieskan Virin kolmas sija samassa viestissä

Kahdeksatta rataa juokseva Drottin Adrian Björkgren tuo ensimmäisessä vaihdossa kapulan Oscar Grannakselle. Viidettä rataa juoksevan Virin Tomi Simonen ojentaa kapulan Samuli Takkuselle Kuva: Maisa Järvelä

Drottin 19-vuotiaiden miesten joukkue voitti 4x100 metrin Suomen mestaruuden Oulussa lauantaina viestinjuoksun SM-kilpailuissa. Joukkueen tavoitteena oli kirkastaa viime vuoden hopea.

– Tiesimme, että meillä on mahdollisuus kultaan ja onnistuimme siinä. Toinen tavoite oli, että aika on alle 42 sekunn