keskiviikko 22.3.2023 | 18:53
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Debytantti varasti päähuomion – Jasper Ahlholm osui heti ensimmäisessä liigapelissään

Jarno Herranen
La 18.3.2023 klo 18:10

Eipä ollut mitään isompaa panosta Vieska Futsalin ja vaasalaisen FC Kiiston kohtaamisessa runkosarjan päätöskierroksella. Vieskan viitospaikka oli varmistunut jo aiemmin, samoin Kiiston putoaminen Ykköseen. Lauantain kamppailu päättyi Vieskan voittoon maalein 4–1 (0–0).

Merkityksettömyys näkyi kotijoukkueen kokoonpanossa, sillä sivussa olivat mm. Henry Gutierrez, Juho Väinälä, Aleksi Kylmälä, Atte Taipale ja Hannes Seikkala. Ykkösveskari Slobodan Tomic oli huilivuorossa ja tolppien välissä aloitti Marko Pirnes.

Se tiesi vastuuta uusille kasvoille, ja erityisesti Jasper Ahlholm kiitti näyttöpaikastaan. Erittäin pirteästi esiintynyt Ahlholm vastasi ottelun avausmaalista, kun Ahlholm tuikkasi Atte Häivälän syötön jälkeen pallon maaliin. Ahlholm palkittiin ansaitusti kotijoukkueen parhaana pelaajana.

Toisen maalinsa kotijoukkue hieroi ylivoimalla. Ville Värjyvirta tarjoili ja Arttu Seikkula sai laittaa takatolpalta sisään. Vieskan kaksi viimeistä maalia teki tutumpi nimi. Ensin Nelson Bellon yksilösuoritus muutti tilanteeksi 3–0 ja päätösnumerot Bello sinetöi tyhjään Kiisto-maaliin.

Vieskan riveissä nähtiin toinenkin liigadebytantti, kun Egor Chuprov korvasi Pirneksen 29 minuutin pelin jälkeen. Pari hyvää torjuntaa Chuprov teki, mutta oli voimaton Matias Träskbäckin laukauksen edessä.

Puolivälierissä Vieska Futsal kohtaa Akaa Futsalin.

Kerro meille mielipiteesi!

Juttuvinkit ja uutispäivystys

Tekstiviestit ja WhatsApp: 040 036 5601

Sähköposti: toimitus@kpk.fi

#

Kommentoi 0 Kommenttia

Kommentointi on vain tilaajille.

Juttua ei ole vielä kommentoitu.

Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »