keskiviikko 22.3.2023 | 07:43
Tilaa lehti
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
UUTINEN | KP24

Johan Kirsilä onnistui kehittymään maailmanluokan trikkaajaksi – katso videoilta, miten hurjat temput ovat muuttuneet viidessä vuodessa

La 26.5.2018 klo 11:25 | päivitetty la 11:40

Johan Kirsilä on niittänyt mainetta trikkauksessa, eli muun muassa akrobatiaa ja taistelulajeja yhdistävässä, näyttävässä temppuilulajissa.

Hän aloitti harrastuksen pikkupoikana kotikunnassaan Toholammilla, harjoitteli omatoimisesti ja hankki tietoa trikkauksesta netistä. Vähitellen ura urkeni kisoihin asti, ja nyt trikkaajalla on sekä maailmanmestarin että euroopanmestarin tittelit.

– Olen aina ollut kiinnostunut itseni fyysisestä haastamisesta ja temppujen tekemisestä, Kirsilä perustelee innostustaan trikkaukseen.

Nyt trikkauksesta on tullut nuorelle miehelle ammatti. Keskipohjanmaa on seurannut Kirsilän trikkausuran kehittymistä Toholammin Kuusiston koulun liikuntasalista nykypäivään. Videoilla näet, millaisia temppuja Kirsilä teki vain 14-vuotiaana Toholammilla ja millaiset taidot ovat nyt parikymppisellä trikkauksen maailmanmestarilla.

Miten Johan Kirsilästä sitten tuli maailmanluokan trikkaaja? Lue koko tarina täältä: Koulun liikuntasalista maailmanluokan estradeille – Näin Johan Kirsilästä tuli yksi trikkauksen huippunimistä

#