Eduskuntavaaliehdokas, miksi et näkyisi tässä?

Varsinainen vaalipäivä on 2. huhtikuuta.
Varsinainen vaalipäivä on 2. huhtikuuta. Kuva:

MAINOS - HILLA GROUP -

Eduskuntavaalikampanjoinnin kiihkein aika lähestyy!

Ennakkoäänestys järjestetään ke 22.3. – ti 28.3.2023 ja varsinainen vaalipäivä on sunnuntaina 2.4.2023.

 

Mitä tarkoittaa natiivimainonta Hillan medioissa ja miksi se kannattaa hyödyntää vaalikampanjassa?

Luet juuri nyt Keskipohjanmaan sivulla julkaistua natiivimainosta. Tämä artikkeli löytyy Keskipohjanmaan verkkosivuston uutisvirrasta ja se säilyy verkkosivustollamme niin pitkään, kuin julkaisija toivoo. Natiivimainos on siis maksullinen mainosartikkeli, johon voidaan lisätä tekstin ja kuvien lisäksi mm. videota sekä linkkejä verkkosivulle. Natiivimainontaa voidaan julkaista maakuntalehtien lisäksi kaikilla paikallis- tai kaupunkilehtiemme uutissivustoilla.

Vaalimainostajalle natiivimainos on erinomainen lisä markkinointikampanjaan. Natiivimainokseen saat sisällytettyä printtimainosta tai banneria enemmän sisältöä. Jos sinulla on olemassa verkkosivut, vaalikuvia, mahdollisia esitetekstejä tai vaikka videosisältöä YouTubessa, saat niistä pienellä vaivalla koottua oman natiivimainoksen sisällön. Natiivimainoksen linkkiä on myös helppo levittää esimerkiksi sosiaalisessa mediassa ja Hillan uutismediassa julkaistu natiivimainos kasvattaa myös hakukonenäkyvyyttäsi.

 

Mitä natiivimainonta Hillan medioissa maksaa?

(hinnoissa on huomioitu -30 % vaalialennus)

- Artikkelin julkaisu yhden maakuntamedian (Keskipohjanmaa tai Kainuun Sanomat) uutissivustolla483 € +alv

- Artikkelin julkaisu yhden paikallis-/kaupunkimedian uutissivustolla 273 € +alv

- Artikkelin julkaisu maakuntamedian uutissivustolla + kahden eri paikallis-/kaupunkilehden uutissivustolla yht.1029 € +alv

Kysy hinta toivomallesi kokonaisuudelle ja varaa paikkasi ajoissa, sillä näitä paikkoja on rajallinen määrä!Lisätietoa mainosartikkeleista sekä listan kaikista natiivimainonnan julkaisupaikoistamme löydät täältä.

Miten toimia, kun haluan varata oman natiivimainoksen Hillan medioihin?

- Ota yhteys alueesi myyntipäällikköömme ja varaa oma paikkasi ajoissa.Yhteystiedot löytyvät täältä >>

- Toimita artikkelin sisältö esimerkiksi word-tiedostona vähintään muutamaa arkipäivää ennen julkaisuajankohtaa. Tiedoston tulee sisältää valmis teksti ja siihen upotettavat linkit. Lisää sähköpostin liitetiedostoksi kuvat, jotka toivot artikkeliin mukaan.

- Saat ennen julkaisupäivää esikatseltavaksi ja kommentoitavaksi oman verkkoartikkelisi.

- Kun artikkeli on julkaistu, se näkyy valitsemasi uutismediamme etusivun uutisvirrassa neljä vuorokautta ja sen jälkeen sisältö jää verkkopalveluumme kaupallinen yhteistyö ‑osioon.

- Voit jakaa linkkiä esimerkiksi sosiaalisen median kanavissasi.

 

   

Asiantuntevat myyntipäällikkömme kertovat mielellään lisää natiivimainonnasta ja vastaavat mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön alla olevan lomakkeen kautta, niin palaamme asiaan!