Hei paikallinen yrittäjä - Kotimainen luotto apunasi

Kuva:

MAINOS -

Oletko miettinyt maksuvaihtoehtojasi? Saldo Finance on 100 % kotimainen rahoitusalan yritys, jonka tavoitteena on tarjota vastuullista rahoituspalvelua sekä kuluttajille että yrityksille. 

Saldo Finance panostaa vastuullisen suomalaisen rahoitustekniikkansa kehittämiseen uraauurtavan ja moniammatillisen tiiminsä voimin, jo vuodesta 2006 lähtien.

Vuosien kuluessa Saldo Finance on laajentanut toimintaansa myös valtion rajojen yli, ja tällä hetkelläSaldo Finance takaa rahoituspalveluja yrityksille ja kuluttajille - kotimaisesti ja kansainvälisesti. 

Teknologia kehittyy, jonka rinnalla myös kaupankäynti moninaistuu ja muuntuu. Saldo Financen edistyksellinen lainajärjestelmä takaa vastuullisen luotonannon ja tukee liiketoimintasi kasvamista, sekä Suomessa että ulkomailla. 

Näin Saldo Finance voi tarjota pienyrittäjille sekä keskisuurille yrityksille teknologisesti edistyksellisiä rahoituspalveluja, mukautuen asiakkaidesi muuttuviin tarpeisiin.

Tiesitkö, että Saldo Finance tarjoaa nyt luottoa yrityksiltä yrityksille myyvien asiakkaille luottoa yhtenä maksuvaihtoehtona.

Uusia rahoitusvaihtoehtoja paikallisille yrittäjille

Tuleeko osa liikevaihdostasi yritysmyynnin kautta? Myytkö tuotteita tai palveluita muille yrityksille? Milloin viimeksi olet tarkistanut yrityksesi asiakkaille tarjoamat maksutavat? 

Saldo Financen rahoituspalvelujen avulla B2B-yritykset voivat nyt tarjota Saldo-luottoa yhtenä rahoitusvaihtoehtona asiakkailleen. Näin voit tarjota yritysasiakkaillesi sujuvamman ostokokemuksen, ja esimerkiksi verkkokauppamyynti sujuu yhtä vaivattomasti kuin kuluttajalle.

Saldo Finance tarjoaa uusia rahoitusvaihtoehtoja paikallisille yrittäjille, ja näin vastaa asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja vaatimuksiin. 

Saldo Financen ohjelmoitu luotonantojärjestelmä mahdollistaa liiketoimintasi laajennettavuutta ja kannattavuutta, myös kansainvälisesti. Tämä vastuullinen järjestelmä takaa lainaa yksilöllisen tarpeen mukaan. Saldo Finance käyttää pohjana mittausjärjestelmää, jonka avulla tarkistetaan asiakkaan maksukyky ja taloudellinen asema.

Pienyrittäjille ja keskisuurille yrityksille rahoitusta

Ajat muuttuvat, mutta muuttuuko yrityksesi sen mukana? 

Yhä useampi B2B-asiakas ja ostajayritys valitsee ostosten teon verkon kautta. Mutta onko palvelusi valmis asiakkaiden yksilöllisiä maksutapoja varten? Asiakasystävällinen ja yksinkertainen ostokokemus tuo asiakkaan takaisin myöhemminkin. 

Lisäksi selviydyt pienemmällä vaivalla ja edullisemmilla laskutuskuluilla. Yksinkertaiset maksutavat luovat luottamusta ja avaavat mahdollisuuksia useammille uusille asiakkaille.

Näin myös pienemmät tai vasta toimintaansa aloittelevat yritykset voivat saada mahdollisuuden maksaa luotolla tai laskulla. Osamaksun ansiosta voit tarjota asiakkaallesi pidempää maksuaikaa Saldo Finance Saldo Luoton avulla - jopa 88 kuukautta, 29-399 euron kuukausierissä.

Saldo Luotto tukenasi muuttuviin aikoihin

Onko sinulla maksusaatavia asiakkailtasi tai yrityksen maksamattomia pakollisia kuluja? Tiesitkö, että Saldo Financen lainan avulla voit nyt tarjota Saldo-luottoa yhtenä rahoitusvaihtoehtona asiakkaillesi.

Näin yritykselläsi on aina ajankohtainen tieto olemassa olevasta rahoituksestaan. Ja saat rahoitusta asiakkaillesi lähetettyjä laskuja tai ottamaa luottoa vastaan.

Saldo Luotto on vakuudeton 1000-10 000 euron kertaluotto. Lainan korko on 13,9-19,9 % ja todellinen vuosikorko 21,3-29,5 %. Luotonavausmaksu on 0 euroa. 

Saldo Luotto verkkohakemus on helppo täyttää millä tahansa laitteella ja voit saada luottoa heti lainahakemuksen täytettyäsi.

Näin pysyt ajan hermoilla huomioiden asiakkaidesi tarpeet.