Ihmiset 

Kata pikkujouluihin runsas napostelupöytä hurmaavista sormisyötävistä – Käytä pohjina leipiä, juustokuppeja ja polentaa

Sormiruoka on mukavaa naposteltavaa pikkujouluissa. Juhlapöydästä saat kiinnostavan valmistamalla useita erilaisia pohjia ja täytteitä ja sekoittelemalla niitä keskenään. Kokeile ennakkoluulottomasti erilaisia makupareja. 

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Sormisyötävien pohjina toimivat saaristolais-, paahto- ja näkkileivät, cheddarjuustosta tehdyt kupit sekä punajuuripolenta.

Täytteikseen ne saavat kuhatartaria, minikokoisen waldorf-salaatin, munakoiso-tomaattitäytteen fetalla sekä ilmakuivattua kinkkua ja aurajuustoa. 

Punajuuripolenta (26 neliötä) 

5

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä