Urheilu

KP Live seuraa KPV:n kotipelit – Ensimmäinen ottelu on ensi lauantaina, kun KPV kohtaa RoPS:n Keskuskentällä

Ensi lauantaina käynnistyy jalkapallon miesten Ykkönen ja samalla käynnistyvät myös KP Live-lähetykset KPV:n otteluista Keskipohjanmaan verkkosivuilla. Kuten jo helmikuussa kerroimme, Keskipohjanmaa lähettää tilaajasisältönä livestriimin jokaisesta KPV:n kotiottelusta huhtikuussa käynnistyvällä kaudella.

Niko-Joonas Tuominen (vas.), Maria Nisula ja Jarmo Kattilakoski vastaavat KPV:n kotipelien selostuksista. Kuva: Jukka Lehojärvi

Ensimmäinen KP Live lähetetään ensi lauantaina, kun KPV kohtaa Ykkösen sarja-avauksessa RoPS:n kello 15.30 lähtien. Tästä kuten muistakin otteluista jää myös tallenne Keskipohjanmaan verkkosivuille.

Livestriimit peleistä ovat selostettuja ja ammattimaisesti kuvattuja. Selostajina toimivat Niko-Joonas Tuominen, Jarmo Kattilakoski ja Maria Nisula. Kaikilla on vankka kokemus palloilulajien livetuotantojen selostamisesta.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Tuominen on tullut tutuksi mm. KPV:n ja Hermeksen kotipelien selostajana. Kattilakoski puolestaan on selostanut mm. Kokkolan Nibacoksen salibandypelejä seuran ja salibandyliiton kanavissa. Nisula on selostanut suoratoistopalveluissa mm. Kokkolan Tiikereiden, KPV:n ja Jaron otteluja.

KPV:n kotiotteluiden kuvauksesta vastaa John Sundvik tiimeineen.

KPV:n vieraspeleissä Keskipohjanmaa tekee yhteistyötä muiden maakuntamedioiden kanssa. Siten niitäkin voi katsoa Keskipohjanmaan verkkopalvelussassa. Tähän mennessä on varmistunut yhteistyö Kaleva Median (OLS ja RoPS), Satakunnan Kansan (FC Jazz) ja Savon Sanomien (KuPS Akatemia) kanssa.

Keskipohjanmaan ja KPV:n sopimus tuli mahdolliseksi, kun Ruutu+ ei lähetä tällä kaudella miesten Ykkösen pelejä. Osa Ykkösen seuroista (EPS, FCV, Klubi 04, VIFK) on tehnyt alkavalle kaudelle sopimuksen muiden suoratoistopalvelujen kanssa, joten niitä Keskipohjanmaa ei voi lähettää verkkopalvelussaan. Osa seuroista (JJK, PKK-U) ei ole vielä tehnyt päätöstä kotiotteluidensa livestriimeistä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Ykkösessä on mukana 12 joukkuetta, joten huhtikuusta elokuun loppuun pelattavassa runkosarjassa KPV:lle tulee 11 kotiottelua. Runkosarjan jälkeen pelataan Ykkösen ylempi ja alempi jatkosarja, joissa molemmissa on kuusi joukkuetta. Jatkosarjassa KPV:lle tulee runkosarjan sijoituksesta riippuen kaksi tai kolme kotiottelua.

Jatkosarjan peleistä KP Live on paikalla KPV:n kotipeleissä ja mahdollisuuksien mukaan vieraspeleissä.

Fakta

Varmistuneet KP Livet KPV:n otteluista:

Huhtikuu:

13.4. KPV-RoPS

20.4. KPV-FC Vaajakoski

Toukokuu:

4.5. KPV-PKKU

18.5. KPV-KuPS Akatemia

26.5. KPV-OLS

Kesäkuu:

8.6. KPV-FC Jazz

19.6. RoPS-KPV

29.6. KPV-VIFK

Heinäkuu:

20.7. KPV-JJK Jyväskylä

27.7. KuPS Akatemia-KPV

Elokuu:

3.8. KPV-Atlantis FC

11.8. OLS-KPV

17.8. KPV-HJK Klubi 04

24.8. OLS-KPV

31.8. KPV-EPS

Ykkösen kuuden joukkueen ylemmät ja alemmat jatkosarjat syys-lokakuussa. Otteluohjelma valmistuu runkosarjan päättymisen jälkeen.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä