Mielipiteet

Lukijan mielipidekirjoitus: Uuden Halkokarin koulun rakentamista ei saa viivyttää

Minusta uuden koulun rakentamista ei saisi viivästyttää. Lapsilla, jotka asuvat Halkokarilla on myös oikeus käydä koulua, joka on lähellä ja kouluun on turvallinen matka.

Miettikää Halkokarilla asuvia lapsia, jotka menisivät 2030 kouluun, ja joutuisivat lähtemään pitkän matkan liikenteessä erilliseen kouluun. Koulumatkan tulisi olla turvallinen, jotta kaikilla olisi mukava matka, ja isommilta tapaturmilta vältyttäisiin.

Mielestäni koulu tulisi rakentaa betonista, koska se on kestävää. Koulun tulisi olla iso ja siellä paljon oppitiloja. Koulu voisi olla yhtenäiskoulu. Näin lapset voisivat käydä peruskoulun samassa paikassa. Toki yläkoulu voisi olla omalla puolellaan. Koulussa tulisi olla monipuolinen ja turvallinen piha, jossa kaikilla riittää tekemistä ja kaikki pääsisivät purkamaan energiat.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Koulussa olisi ruokia, joista lapset tykkäävät, että ei tulisi niin paljon hävikkiä, ja kaikki söisivät paljon. Ruoan pitäisi olla toki monipuolista.

Toivoisin, että isossa koulussa myöskin puututtaisiin kaikkeen kiusaamiseen välittömästi.

Halkokarille rakennetaan koko ajan uusia taloja, joihin muuttaa lapsiperheitä. Mihin kouluun sitten kaikki lapset menisivät?

Koulumme on jo vanha ja tarvitsisi uudistusta. Sokeritoukkiakin on nähty. Koulun rakentamista ei saisi siis viivästyttää, vaan rakentaminen tulisi aloittaa suunniteltuun aikaan.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Anna

Halkokarin koulun 6A

Lisää aiheesta

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä