Nopea ja paikallinen JNT - Kuituliittymiä yrityksille ja taloyhtiöille Kokkolassa

JNT on ollut keskeisessä roolissa Pohjanmaan alueen yhdyskuntarakentamisessa jo 135 vuotta. Entinen puhelinyhtiö on nykyisin monipuolinen ict-alan yritys, joka tarjoaa kattavia tietoliikennepalveluja niin yrityksille kuin yksityisille.

JNT:n ja Konttoripisteen Timo Kuivanto, Jarkko Pelto-Arvo, Nina Riska ja Jonas Holmberg.

JNT on nopea ja paikallinen toimija. Yrityksen kotipaikka on Pietarsaari, mutta toimialue kattaa nykyisin ison alueen Pohjanmaata Kokkolasta Maalahteen ja Ylistaroon saakka.

Kaikkiaan JNT:n palveluksessa on noin 90 työntekijää. Pietarsaaren pääkonttori on suurin yksikkö. Vaasassa JNT:llä on noin kymmenen työntekijää.

Kokkolassa JNT:n palveluja välittää JNT:n oman yritysmyyjän lisäksi tytäryhtiö Keski-Pohjanmaan Konttoripiste, jolla on parikymmentä työntekijää.

JNT:n yrityspalvelujen myyntipäällikkö Tatu Aitoaho kertoo, että Konttoripisteen ja JNT:n välinen yhteistyö on tiivistä.

- Yrityksillä on samanlaiset arvot. Työskentelemme samalla asiakaslähtöisellä tavalla ja täydennämme toisiamme todella hyvin, Aitoaho toteaa.

- Voimme perustellusti sanoa, että olemme täyden palvelun talo ict-ratkaisuissa, hän lisää.

Markkinointivastaava Zuzette Lövgren pitää JNT:n vahvuutena nimenomaan paikallisuutta ja nopeutta.

-Olemme paikallinen toimija ja tunnemme alueemme hyvin, koska olemme toimineet täällä niin kauan. Me uskomme alueen vetovoimaan ja haluamme osaltamme olla kehittämässä tätä aluetta, Lövgren sanoo.

JNT:n asiakaspalvelun nopeudesta kertoo Lövgrenin mukaan se, että asiakkaan ei esimerkiksi puhelimitse asioidessaan tarvitse odottaa vastausta kauan.

JNT:n kuluttajapalvelujen myyntipäällikkö Nina Riska korostaa JNT:n palveluja nopeuden ja laadukkuuden ohella hyvin kattaviksi.

- Päivystyksemme palvelee myös 24/7 esimerkiksi mahdollisissa vikatilanteissa. Palvelemme suomen ja ruotsin lisäksi myös englanniksi, Riska painottaa.

JNT tarjoaa Kokkolan alueella ensisijaisesti JNT:n kuituliittymiä yrityksille ja taloyhtiöille. Yrityksille tarjoamamme palvelusalkku sisältää myös laajan kirjon ict-palveluja.

JNT Kuitu takaa nopean ja tehokkaan yhteyden tiedonkulun valtaväylille.

JNT:n yrityspalvelujen myyntipäällikkö Tatu Aitoaho kuvaakin tuhannen megan JNT Kuitua tietoliikenteen moottoritieksi.

- Voi sanoa, että JNT Kuidun asiakkaalla on aina oma kaista moottoritiellä.

- Nopeus ei hidastu, vaikka käyttäjiä on kuinka paljon. Esimerkiksi mobiililiittymissä nopeus saattaa heilahdella suuresti käyttäjämäärien mukaan. JNT Kuidussa tätä ongelmaa ei ole. Kapasiteetti riittää ja yhteys pysyy vakaana ja luotettavana.

- Kuitukaapeli mahdollistaa älyttömän tiedon siirron/kulun määrän. Kaapeli ei vanhene meidän elinaikanamme, Aitoaho lupaa.

- Luotettava ja vakaa internetliittymä on tänään elinehto yrityksille.

- Suurin osa yritysten viestinnästä kulkee kuituyhteyden kautta. Yritykselle on siten elinehto, että sen internetliittymät ovat luotettavia ja vakaita. Järjestelmien on toimittava sujuvasti.

- Kuituyhteys on lisäksi erittäin energiatehokas energian kulutuksen kannalta. Se on nykyisin hyvin tärkeää, Aitoaho korostaa.

Aitoahon mukaan JNT:llä yrityksiä palvelee aina oma yhteyshenkilö.

- Meille on tärkeää, että asiakkaamme tuntevat, että meihin voi olla yhteydessä, jos ilmenee kysyttävää. Yhtä tärkeää on, että voi asioida saman henkilön kanssa. Näin luomme pitkiä asiakassuhteita.

Tutustu JNT:n yrityspalvelumyyntiin >>>

Tutustu tarkemmin JNT:n yrityspalveluihin >>>

Myyntipäällikkö Tatu Aitoaho kuvaa tuhannen megan JNT Kuitua tietoliikenteen moottoritieksi.

JNT:n kuluttajapalvelujen myyntipäällikkö Nina Riska sanoo, että JNT on toimittanut JNT Kuitua taloyhtiöille Kokkolassa jo useamman vuoden ajan.

- JNT Kuidusta kiinnostuneiden taloyhtiön asukkaiden on otettava yhteyttä taloyhtiön isännöitsijään. Hän pyytää sitten JNT:ltä tarjouksen taloyhtiölle. JNT tekee sopimuksen taloyhtiön kanssa. Koko taloyhtiölle toimitetaan laajakaistaliittymät, ja jos taloyhtiö haluaa myös kaapeli-tv:n liittymät.

- Laajakaistaliittymän nopeuden voi valita jopa tuhanteen megaan saakka. Yleisin nopeus kotitalouksilla on 300 megaa.

- Jokaiseen taloyhtiön asuntoon tulee oma liittymä eli oma kaista moottoritiellä

- JNT Kuitu on ylivoimainen ja toimintavarma laajakaistaliittymä, jonka nopeus on vakaa kaikissa tilanteissa.

Tutustu tarkemmin JNT:n taloyhtiöille suunnattuihin palveluihin >>>

JNT on rakentanut kuituliittymiä 1980-luvun lopulta lähtien.

Miksi nyt kannattaa valita JNT Kuitu?

- Nopeuden ja toimintavarmuuden ohella paikallisuus on valttimme. Meidät tunnetaan luotettavaksi toimijaksi tällä alueella, Nina Riska painottaa.

Lue tarkemmin JNT-yhtiöstämme sekä palveluistamme >>>