Urheilu

Osallistu Keskipohjanmaan maakuntaviestiveikkaukseen

Keski-Pohjanmaan maakuntaviestissä otetaan toinen startti 17. maaliskuuta Kalajoella. Sama koskee myös Keskipohjanmaan lukijoiden maakuntaviestiveikkausta.

Viime vuonna Kaustisella maakuntaviestin voitti Uusikaarlepyy. Kuva: Clas-Olav Slotte

Jokainen voi ottaa osaa yhdellä veikkauksella joko paperilehden kupongilla tai Keskipohjanmaan verkkosivustolla tässä osoitteessa.

Veikkaajat, jotka ehtivät lähettää veikkauksensa jo ensimmäisessä vaiheessa, voivat osallistua viestiveikkaukseen uudelleen.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Viestiveikkauksen säännöt ovat entiset. Viestiveikkauksen voittaa hän, jolla on kärjestä lukien eniten joukkueita oikeassa järjestyksessä. Viestissä veikataan kuuden parhaan järjestystä.

Paperikupongit tulee lähettää Keskipohjanmaan urheilutoimitukseen (osoite kupongissa) perjantaihin 15.3. 2024 mennessä. Kuponkeja voi jättää myös aluetoimituksiimme. Verkkosivuilla viestiveikkauksen voi tehdä 16.3. klo 24.00:aan saakka. Jotta veikkaukset ehtivät ajoissa perille, suosittelemme veikkaamaan verkossa.

Viestiveikkauksen voittaja saa palkinnokseen kuuden kuukauden digitilauksen, toinen palkinto on neljän kuukauden digitilaus ja kolmas palkinto kahden kuukauden digitilaus.

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan myös kahden kuukauden digitilaus.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

///klo 10.10 juttua päivitetty ja muokattu///

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä