Paikallisuutiset

Pakkaspäivien herkut, blinit ovat täynnä makua

Tällä tuunatulla reseptillä tulee vahvan makuisia blinejä. Netistä löytyy runsaasti erilaisia reseptivaihtoehtoja esimerkiksi oluettomaan blinitaikinaan.
Tällä tuunatulla reseptillä tulee vahvan makuisia blinejä. Netistä löytyy runsaasti erilaisia reseptivaihtoehtoja esimerkiksi oluettomaan blinitaikinaan. Kuva: Hanna Rautio

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Noin 10 isoa bliniä

15 g tuorehiivaa

4 dl täysmaitoa

3 dl tattarijauhoja

3 dl vehnäjauhoja

1 tl sokeria

2 dl olutta (lager)

3 kpl kananmunia

1 rkl suolaa

50 g kirkastettua voita

Paistamiseen n. 200 g kirkastettua voita

1. Lämmitä maito kädenlämpöiseksi. Murenna hiiva ja liuota se maitoon. Sekoita jauhot ja sek

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä