Paikallisuutiset
Palacen keittiömestarit Hans Välimäki ja Eero Vottonen, siintävätkö Michelin-tähdet jo mielessä?
Suomen ainoan kahdella Michelin-tähdellä palkitun ravintolan Chez Dominiquen taistelupari Hans Välimäki ja Eero Vottonen tekivät viikko sitten paluun yhteen. Kaksikko kokkaa nyt uudelleen avatussa Palace-ravintolassa Helsingissä. Kysyimme palkituilta keittiömestareilta kymmenen kysymystä.
Riikka Happonen
– Hans oli siirtämässä vanhaa Chez Dominiqueta uuteen paikkaan, jonne kaivattiin uusia keittiökykyjä. Olin silloin hädin tuskin parikymppinen. Luulen, että Savoyn keittiöpäällikkö Kari Aihinen vinkkasi minusta. Hans soitti ja pyysi töihin, Vottonen muistelee.– Yleensä hyville ihmisi