Tule johtajaksi Hotelli Kampeliin luonnonkauniiseen Veteliin!

Jos vieraiden viihtyminen sekä mieleen jäävän hotellivierailun luominen ovat lähellä sydäntäsi ja liiketoiminnan kehittäminen sekä uusien ideoiden toteuttaminen ovat intohimojasi, olet kenties Hotelli Kampelin etsimä uusi toimitusjohtaja.

Vetelin kunta on käynnistänyt Hotelli Kampelin toimitusjohtajan rekrytoinnin nykyisen toimitusjohtajan siirtyessä uusiin tehtäviin. Rekrytoinnista vastaa hotellin omistava Vetelin kunta.

Hotelli Kampeli on idyllinen hotelli Vetelin keskustassa, kauniiden pelto- ja jokimaisemien keskellä Keski-Pohjanmaalla. Valtatie 13 varrella sijaitsevassa kodikkaassa hotellissa on 22 laadukasta hotellihuonetta ja retkeilymajoitustilat ryhmille, aamiaisesta á la carteen auki oleva ruokaravintola sekä kokoustiloja erikokoisille ryhmille. Arkisin ravintolasta saa maistuvaa kotiruokalounasta.

Haussa energinen ja idearikas hotellinjohtaja

Hotelli Kampelissa uudelle toimitusjohtajalle on tarjolla mielenkiintoinen rooli kehittää hotellin toimintaa sekä ideoida esimerkiksi uusia, vetovoimaisia tapahtumia ja viikkotoimintaa.

Toimitusjohtajan työ Hotelli Kampelissa painottuu erityisesti hotellin strategiseen johtamiseen; toiminnan suunnitteluun ja markkinointiin. Hänen rooliinsa kuuluu muun muassa varmistaa, että hotelli on valmiina vastaanottamaan vieraita ympäri vuoden. Toimitusjohtaja osallistuu osan ajasta myös hotellin päivittäisiin työtehtäviin, muun muassa ravintolassa.

Mahdollisuus monipuoliseen esihenkilötyöhön

Uudelta hotellinjohtajalta toivotaan tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta ravintola-alalta. Hotelli Kampelin uudella johtajalla tulisi olla myös kokemusta monipuolisista esihenkilötehtävistä, sillä hän vastaa hotellin työyhteisöstä ja toiminnasta kaikkine palveluineen.

Hakuaika hotellinjohtajan tehtävään päättyy 30. kesäkuuta ja työn voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaisesti myöhemmin. Hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa Kuntarekryyn.

Lisätietoja toimitusjohtajan tehtävästä antaa Pitkäkoski Oy:n / Hotelli Kampelin hallituksen puheenjohtaja Petri Saari. Hänet tavoittaa niin puhelimitse p. 040 5594 711 kuin sähköpostillakin etunimi.sukunimi@veteli.fi.

Hae tehtävään >>