Tule johtajaksi Hotelli Kampeliin luonnonkauniiseen Veteliin!

Jos vieraiden viihtyminen sekä mieleen jäävän hotellivierailun luominen ovat lähellä sydäntäsi ja liiketoiminnan kehittäminen sekä uusien ideoiden toteuttaminen ovat intohimojasi, olet kenties Hotelli Kampelin etsimä uusi toimitusjohtaja.

Kuva: Krista Jarvela

Vetelin kunta on käynnistänyt Hotelli Kampelin toimitusjohtajan rekrytoinnin nykyisen toimitusjohtajan siirtyessä uusiin tehtäviin. Rekrytoinnista vastaa hotellin omistava Vetelin kunta.

Kuva: Krista Jarvela

Hotelli Kampeli on idyllinen hotelli Vetelin keskustassa, kauniiden pelto- ja jokimaisemien keskellä Keski-Pohjanmaalla. Valtatie 13 varrella sijaitsevassa kodikkaassa hotellissa on 22 laadukasta hotellihuonetta ja retkeilymajoitustilat ryhmille, aamiaisesta á la carteen auki oleva ruokaravintola sekä kokoustiloja erikokoisille ryhmille. Arkisin ravintolasta saa maistuvaa kotiruokalounasta.

Haussa energinen ja idearikas hotellinjohtaja

Hotelli Kampelissa uudelle toimitusjohtajalle on tarjolla mielenkiintoinen rooli kehittää hotellin toimintaa sekä ideoida esimerkiksi uusia, vetovoimaisia tapahtumia ja viikkotoimintaa. Nykyinen toimitusjohtaja, hotellinjohtaja Hanna Mars kiittelee sitä, että hän on saanut tapahtumien suunnittelussa itselleen melko vapaat kädet. Se on tuottanut tulostakin.

– Esimerkiksi viime vuonna aloittamastamme musabingosta ovat asiakkaat tykänneet palautteen perusteella todella paljon, kertoo Mars.

Mars on iloinen siitä, että hotellin asiakkaat antavat ahkerasti palautetta. Niiden avulla on pystytty myös kehittämään olemassa olevia tapahtumia ja toimintaa sekä ideoimaan liuta uusia.

Kuva: Krista Jarvela

Toimitusjohtajan työ Hotelli Kampelissa painottuu erityisesti hotellin strategiseen johtamiseen; toiminnan suunnitteluun ja markkinointiin. Hänen rooliinsa kuuluu muun muassa varmistaa, että hotelli on valmiina vastaanottamaan vieraita ympäri vuoden. Toimitusjohtaja osallistuu osan ajasta myös hotellin päivittäisiin työtehtäviin, muun muassa ravintolassa.

– Työ on sopivan vaihtelevaa ja toimistotyön lisäksi olen saanut olla mukana päivittäisissä tehtävissä esimerkiksi salin ja keittiön puolella. Olen nauttinut vaihtelevista työajoista ja -tehtävistä, kertoo energinen Mars.

Mahdollisuus monipuoliseen esihenkilötyöhön

Uudelta hotellinjohtajalta toivotaan tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta ravintola-alalta. Hotelli Kampelin uudella johtajalla tulisi olla myös kokemusta monipuolisista esihenkilötehtävistä, sillä hän vastaa hotellin työyhteisöstä ja toiminnasta kaikkine palveluineen.

Kuva: Krista Jarvela

Toimitusjohtaja Hanna Mars kiittelee hotellin henkilökuntaa yhdessä tekemiseen perustuvasta toimintatavasta ja hyvästä työilmapiiristä:

– Olemme suorastaan yhtä perhettä henkilökunnan kanssa ja autamme toisiamme kysymättäkin.

Hakuaika hotellinjohtajan tehtävään päättyy 10. maaliskuuta ja työn voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaisesti myöhemmin. Hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa Kuntarekryyn maaliskuun 10. päivään klo 12 mennessä.

Lisätietoja toimitusjohtajan tehtävästä antaa Pitkäkoski Oy:n / Hotelli Kampelin hallituksen puheenjohtaja Hannu Jyrkkä. Hänet tavoittaa niin puhelimitse p. 050 5790 101 kuin sähköpostillakin etunimi.sukunimi@veteli.fi.

Hotelli Kampeli etsii vahvistusta myös ravintolan tiimiin!

Kampelin ravintolaan haetaan kokkia vakituiseen työsuhteeseen huolehtimaan ravintolan monipuolisista työtehtävistä – hyvää ruokaa ja ensiluokkaista asiakaskokemusta unohtamatta. Lisätietoja kokin tehtävästä antaa Hanna Mars, puh. 040 668 1539. Hakemukset kokin tehtävään tulee toimittaa sähköpostilla osoitteeseen toimitusjohtaja@kampeli.fi.