Virkeä Veteli hakee uutta kunnanjohtajaa

Keski-Pohjanmaan menestyvällä maaseudulla sijaitsevassa luonnonkauniissa Vetelin kunnassa arvostetaan yrittäjyyttä ja harrastetaan monipuolisesti liikuntaa ja kulttuuria. Kunta tunnetaan myös laadukkaista peruspalveluista sekä menestyvistä konserniyrityksistään, ja kehitysyhteistyö seutukunnan muiden kuntien välillä on aktiivista.

Vetelin kunta on käynnistänyt uuden kunnanjohtajan rekrytoinnin kahdeksan vuotta Veteliä luotsanneen kunnanjohtajan jatkaessa muualla työelämässä elokuun 2024 alusta lähtien.

Uudelta kunnanjohtajalta odotetaan sitoutumista kunnan arvoihin ja arvojohtamiseen.

– Arvostamme strategista johtamisotetta, elinkeinoelämän ja kunnallishallinnon tuntemusta, kunnanhallituksen puheenjohtaja Jussi Torppa summaa.

– Kunnanjohtajan työ painottuu erityisesti kunnan hallinnon ja palveluiden kehittämiseen sekä elinvoiman, yritystoiminnan ja yhteisöllisyyden kehittämiseen. Kunnanjohtajana menestyy yhteistyökykyinen henkilöstön johtaja ja hyvä verkostoituja, jolla on monipuolinen kokemus johtamisesta ja taloushallinnosta, Torppa jatkaa.

Vetelin kunnasta painotetaan, että kelpoisuusehtona tehtävään on luonnollisesti myös soveltuva korkeakoulututkinto.

Hakuaika kunnanjohtajan tehtävään päättyy 9. helmikuuta. Tehtävässä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa ja ennen tehtävän vastaanottamista on tehtävään valitun esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen tulee toimittaa Kuntarekryyn helmikuun 9. päivään klo 12 mennessä. Virkaa hakevien voidaan edellyttää osallistuvan erilliseen soveltuvuustestiin. Työ alkaa elokuun alussa 2024 ja on vakituinen.

Lisätietoja kunnanjohtajan tehtävästä antavat kunnanhallituksen puheenjohtaja Jussi Torppa ja nykyinen kunnanjohtaja Hannu Jyrkkä. Heidät tavoittaa niin puhelimitse kuin sähköpostillakin. Sähköpostiosoitteet ovat muodossa etunimi.sukunimi@veteli.fi.

Jussi Torppa, p. 040 580 0323

Hannu Jyrkkä, p. 050 579 0101

Vetelin kunta on tuottanut sarjan kunnasta kertovia Youtube-videoita, joissa eri-ikäiset veteliläiset esittelevät arkeaan Vetelissä – millaista siellä on asua, elää ja yrittää.