maanantai 19.11.2018 | 02:38
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Kaustisen nokkakolarissa loukkaantuneet toimitettiin sairaalaan – Videolla pelastushelikopteri poistuu paikalta

Keskipohjanmaa+ | La 18.8.2018 klo 16:41 [päivitetty su 07:48]

Jens Oja

Katariina Poranen

Laura Läspä

Toholammintiellä Kaustisella sattui lauantaina iltapäivällä hieman ennen kello neljää vakava liikenneonnettomuus, jossa loukkaantui kolme henkilöä.

Kaustiselta Toholammin suuntaan, hieman ennen Köyhäjoen risteystä sattuneessa kolarissa oli osallisina kaksi henkilöautoa.

Toholammin suunnasta Kaustiselle päin ajanut henkilöauto ajautui vastaantulevien kaistalle ja törmäsi vastaantulevan auton kuljettajanpuoleiseen etukulmaan. Törmäyksen voimasta vastaantullut auto suistui katolleen ojaan.

Ojaan suistuneessa autossa oli kuljettajan lisäksi yksi matkustaja.

Onnettomuuspaikalla tarvittiin pelastushelikopterin apua. Se saapui paikalle hieman ennen kello viittä ja poistui paikalta noin tunnin kuluttua:

Loukkaantuneista kaksi vietiin sairaalaan Kokkolaan ja yksi Ouluun. Toistaiseksi tietoa loukkaantumisten vakavuudesta ei ole.

Onnettomuudessa mukana olleet henkilöautot vaurioituivat pahasti. Paikalta hinattiin pois harmaa Volkswagen Touran, jonka keulassa oli vaurioita ja tummanharmaa Toyota Avensis, jonka keula oli täysin rutussa.

Alueella nopeusrajoitus on 80 kilometriä tunnissa, ja tie tekee onnettomuuspaikan läheisyydessä lievän mutkan. Poliisin mukaan onnettomuushetkellä tie oli kuiva ja keli kirkas sekä selkeä.

Vilkas Toholammintie oli onnettomuuspaikan kohdalta suljettu liikenteeltä kaksi tuntia. Onnettomuuden jälkeen Kaustisen suuntaan kulkevat autot ohjattiin kiertämään onnettomuuspaikka Halsuan kautta.

//Päivitetty 18.8. klo 20.30. Lisätty poliisin antamia tietoja. Päivitetty 19.8. klo 7.48 havainnoilla paikan päältä.//

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Fingerpori