maanantai 5.12.2022 | 17:07
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Kannuksessa juhlitaan sarjanousua – Ykköspesikseen Loimaan lyömällä

La 8.9.2018 klo 15:21 | päivitetty su 15:03

Joni Mäki-Petäjä

Kannuksessa on juhlan paikka. Uran miesten pesäpallojoukkue peittosi lauantain ratkaisevassa nousukarsintapelissä tylyin lukemin Loimaan Palloilijat ja nousi ensi kaudeksi Ykköspesikseen. Loppunumerot Kitinkankaalla olivat 2-0 (6-3, 9-0).

Kumpikin joukkue oli voittanut ennen lauantaita kerran, joten nyt pelattiin kerrasta poikki. Ura oli tehokas heti jaksojen alussa tehden avaaviin vuoroihin kolme ja neljä juoksua. Kentän parhaana palkittiin 3-vahti Miika Kanala. Palkinnoille pääsivät myös Eetu Isohanni ja Marko Järvenoja.

– Oltiin tänään kaikessa parempia ja saatiin ansaittu voitto. Oltiin kauden aikana silloin kovia, kun oli sen paikka. Iso kiitos joukkueelle kaudesta, Uran pelinjohtaja Eetu Rekonen iloitsi.

Ottelua seurasi 913 katsojaa Kitinkankaalla. Uran nousun myötä ensi kesänä saadaan maakunnassa jännätä paikallisotteluissa, kun Ylivieskan Kuula oli jo entuudestaan Ykköspesiksen seura.

– Tässä joukkueessa oli hienoja kasvutarinoita. Aika sanaton fiilis. Olen todella ylpeä joka pelaajasta, joka kauden aikana oli ringissä mukana. Nyt se nousu on totta, kapteeni Sami Lundström kertoi.

Lue myös: Kannuksen Ura juhli nousua ykköspesikseen - Loimaa kaatui ylivoimaisen esityksen jälkeen

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »