lauantai 4.7.2020 | 20:16
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Keski-Pohjanmaan maakuntahallitus hylkäsi suunnittelijan toimen täyttämisestä tehdyn oikaisuvaatimuksen – Tehtävää hakeneen Tiina Isotaluksen mielestä hakuprosessista löytyi lukuisia virheitä

Riikka Sipilä
Ma 21.10.2019 klo 16:56 | päivitetty ma 16:59

Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Keski-Pohjanmaan maakuntahallitus valitsi kokouksessaan 23. syyskuuta maakuntaliiton suunnittelijan toimeen Johanna Heikkilän. Heikkilä ilmoitti kuitenkin, ettei hän ota tointa vastaan, joten maakuntahallitus päätyi valitsemaan tehtävään varasijalta Johannes Aallon.

Tehtävää niin ikään hakenut Kokkolan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Tiina Isotalus vaati, että maakuntahallitus kumoaa toimen täyttämisestä tehdyn päätöksen.

Isotalus perusteli vaatimustaan muiden muassa sillä, että valintaprosessin aikana tehdyn valintamuistion ansiovertailussa oli lukuisia puutteita.

Isotalus totesi oikaisuvaatimuksessaan, että maakuntahallituksen tulee suorittaa suunnittelijan toimen täyttö uudelleen siten, että valintaprosessin aikana tehdyn valintamuistion ansiovertailussa olevat puutteet korjataan ja että ansionvertailu tehdään objektiivisesti, hakuilmoituksessa lueteltujen ehdottomien hakuvaatimusten mukaisesti.

Keski-Pohjanmaan maakuntahallitus hylkäsi kuitenkin kokouksessaan maanantaina Isotaluksen vaatimukset perusteettomina.

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »