Urheilu

Hermekselle helpottava vierasvoitto Rovaniemellä jääkiekon Mestiksessä – Kokkolalaiset jättivät tiiviin puolustuspelinsä turvin RoKin nollille

Maalivahti Vilho Heikkinen pääsi kahdessa ensimmäisessä erässä helpolla, mutta päätöserässä töitä riitti. Heikkinen pysäytti Viljami Wacklinin sekä muiden RoKi-pelaajien yritykset. Kuva: Pekka Aho

Kokkolan Hermes nappasi herkullisesti täyden kolmen pisteen potin Mestis-ottelussa Rovaniemen Kiekon vieraana Lappi Areenalla. Bussi kääntyi kohti Kokkolaa 0–2 (0–1, 0–0, 0–1) -voitto mukanaan. Kokkolalaiset jatkavat sarjataulukossa sijalla kahdeksan eli viimeisellä pudotuspeleihin oikeuttavalla ton