keskiviikko 27.5.2020 | 15:08
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

FF Jaro ja KPV pelaavat paikallisherruudesta vajaan kahden viikon päästä – Nurmikentän sijasta pelialustana Pleikkari

Jarno Herranen
Pe 27.3.2020 klo 11:32

Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Koronatilanne on aiheuttanut sen, että urheiluseurojen on kokeiltava jotain uutta. Jalkapallon Ykköseen valmistautuvien Pietarsaaren Jaron ja Kokkolan Pallo-Veikkojen kohdalla "jotain uutta" tarkoittaa sitä, että joukkueet ottavat toisistaan mittaa hieman erilaisessa paikallisderbyssä.

Seuraava Pohjanmaan derby nimittäin pelataan keskiviikkona 8. huhtikuuta virtuaalisesti PlayStationin kautta. Kaikille lipun ostaneille lähetetään pelipäivänä linkki, jonka kautta peliä voi seurata.

– Kuten kaikki tietävät, emme valitettavasti pysty pelaamaan derbyä KPV:ta vastaan keskuskentällä toukokuun puolessa välissä. Se peli pelataan myöhemmin. Nyt voimme sen sijaan tarjota kaikille kannattajille mahdollisuuden kotisohvalta seurata jännittävää ja viihtyisää derbyä. Emme halua ainoastaan voittaa peliä, haluamme myös enemmän katsojia tähän peliin kuin KPV, Jaron toimitusjohtaja Fredrik Haga toteaa Jaron nettisivulla.

Historian ensimmäisen virtuaalisen Pohjanmaan derbyn kummankin joukkuueen ensimmäisen pelaajan valitsevat seurat, ja toisen pelaajan valitsee yleisö.

Jaro on valinnut Axel Vidjeskogin edustamaan Jaroa FIFA-ottelussa. Ensi viikolla Jaron somessa on äänestys, jossa valitaan toinen Jaroa edustava pelaaja. KPV:n ensimmäinen pelaaja julkistetaan viikonloppuna.

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »