Paikallisuutiset

Lämmin sää, koronarajoitusten pian alkava höllentyminen ja päihteettömän nuorisotapahtuman puuttuminen – Koulujen erikoista päättymisviikonloppua valvotaan Kokkolassa ennätyksellisen isolla panostuksella: "Nuorilla on ollut rankka kevät"

Moniammatillinen Ankkuritiimi jalkautuu eri puolille kaupunkia viikonloppuna. Nuorten juhlamieltä ja kokoontumisia käyvät kuulostelemassa muiden muassa koulupoliisi Juha Puurula (vas.), nuoriso-ohjaaja Viljami Kinnunen ja sosiaaliohjaaja Elina Ihanus.
Moniammatillinen Ankkuritiimi jalkautuu eri puolille kaupunkia viikonloppuna. Nuorten juhlamieltä ja kokoontumisia käyvät kuulostelemassa muiden muassa koulupoliisi Juha Puurula (vas.), nuoriso-ohjaaja Viljami Kinnunen ja sosiaaliohjaaja Elina Ihanus. Kuva: Markku Jokela

Kokkola

Resepti on historiallisen kutkuttava. Ensi viikonlopulle on luvassa lämpöä ja aurinkoa. Samalla perinteisiä kevätjuhlia ei järjestetä, päihteetön nuorisotapahtuma on peruttu ja koronarajoitusten höllentämisetkin odottavat ihan nurkan takana.

Koulujen päättymisviikonlopussa on latausta, jolla l

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä