torstai 24.9.2020 | 04:36
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Keskustelu Kokkolan Paloaseman kalustohallista jatkuu verkossa: "Onkohan noilla arkkitehti/suunnittelijoilla jokin fetissi piirtää rakennuksia ilman kattoa?"

Päivi Savela
Su 9.8.2020 klo 10:43

Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Keskustelu Kokkolan paloaseman kalustohallin ulkonäöstä jatkuu Keskipohjanmaan verkossa.

Kokkolaan rakennetaan uutta paloasemaa, ja tontille jo valmistunut tummapintainen kalustohalli on herättänyt ihmetystä sekä kauhistusta. Kokonaisuus sijoittuu Kokkolan vanhankaupungin tuntumaan.

Keskipohjanmaa kirjoitti aiheesta perjantaina 7. elokuuta: Paloaseman havainnekuvista kaupunkikuvan muutos ei välity: "Eihän näistä havainnekuvista saa minkäänlaista käsitystä".

Lukijat kommentoivat verkossa näin:

"Onkohan noilla arkkitehti/suunnittelijoilla jokin fetissi piirtää rakennuksia ilman kattoa? Taas ihmetellään kymmenen vuoden päästä kun yllättäen ilmaantuu kosteus- ja homehaittoja niin kuin useimmissa koulu- ja tarhakiinteistöissä ympäri Kokkolaa. Haloo ja järkee suunnitteluun!"

Nimimerkki Kantakaupunkilainen toivoo, että uutisointia jatketaan, kunnes todelliset syyt kaupunkikuvan muutokseen selviävät.

"Tämä artikkeli havainnekuvineen vapauttaa asukkaat täysin siitä syyllisyydestä, mitä heille on asiassa esiintyneiden virkamiesten ja luottamushenkilöiden toimesta tyrkytetty."

Kirjoittaja myös miettii, onko harhaan johtaminen ollut tarkoituksellista: Joka tapauksessa nyt on paljastunut asiassa esiintyneen virkakunnan ja luottamushenkilöiden vastuunpakoilu ja asiaan puuttuneiden kuntalaisten syyllistämisen perusteettomuus.

Myös uusia uutisaiheita toivotaan käsittelyyn: "Katse tulevaan, tutkivaa journalismia uusista, suunnitteilla olevista hankkeista (esimerkiksi urheilupuisto, linja-autoasema, rautatien alitus ja pysäköintitilat). Jälkiviisaus on nyt uutisoitu riittävästi."

#

Kommentoi 0 Kommenttia

Kommentointi on vain tilaajille.

Juttua ei ole vielä kommentoitu.

Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »