torstai 13.5.2021 | 12:04
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Uudenkaarlepyyn Blue Fox palaa liigakartalle – Nousu salibandyn naisten F-liiga B:hen varmistui suoraan kolmessa ottelussa

Jarno Herranen
La 17.4.2021 klo 17:49

Uudenkaarlepyyn Blue Fox nousi ensi kaudeksi salibandyn naisten F-liiga B:hen. Blue Fox pisti karsintasarjan pakettiin lyhyellä kaavalla, kun Lohjan Salibandy kukistui kolmannessa pelissä maalein 2–6 (0–1, 1–4, 1–1). Kaksikon välisessä ottelusarjassa paremmuudesta ei jäänyt epäselvyyttä. Kaksi aikaisempaa kohtaamista Blue Fox oli voittanut lukemin 6–2 ja 10–2.

Lauantain pelissä Blue Fox meni johtoon ajassa 7.22, kun Victoria Blomqvist osui tolppien väliin. Lopullisesti liigapaikan kohtalo ratkesi toisen erän alkuminuuteilla. Ensin onnistui Julia Storskrubb, seuraavana asialla oli Lina Nyby, sitten verkkoa heilutti Noora Lapinkoski ja 0–5 taululle viimeisteli Storskrubb. Kolmannessa erässä oli Emma Vähäkankaan vuoro laittaa pallo LoSB:n maaliin.

Salibandyliigan nimi muuttui F-liigaksi keväällä 2020. F-liigan alla pelaavat sekä miehet että naiset. Naisten sarja pelataan kahdessa tasolohkossa (A-lohko ja B-lohko), joissa molemmissa on kahdeksan joukkuetta.

Blue Foxin viimeisimmästä vierailusta liigatasolle on vierähtänyt tovi jos toinenkin, sillä Blue Foxin miehet pelasivat edellisen kerran pääsarjatasolla 21 vuotta sitten.

#

Kommentoi 0 Kommenttia

Kommentointi on vain tilaajille.

Juttua ei ole vielä kommentoitu.

Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »