perjantai 7.5.2021 | 06:08
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Pääkirjoitus

Keskipohjanmaan pääkirjoitus: Lehti kampanjoi toukokuussa ilon puolesta – Mikä sinut tekee iloiseksi?

Tiina Ojutkangas
Ma 3.5.2021 klo 20:00

Keskipohjanmaa-lehti aloittaa kampanjan, jossa etsitään ihmisten ilonaiheita. Raskaan koronavuoden jälkeen on totisesti tarpeen päästä pohtimaan maailman ja elämän positiivisia puolia.

Tämä ei tarkoita sitä, että maailman kurjuudet, yhteiskunnan kahtiajako tai hädänalaisten tarpeet pyyhitään maton alle. Jatkamme yrittämistä ja maailman parantamista. Joukkoon mahtuu iloisiakin asioita, ja niistäkin on syytä puhua, ettei väki vaipuisi synkkyyteen.

Tässä Keskipohjanmaassa muutama ihminen kertoo jo omia näkemyksiään siitä, mikä tekee iloiseksi. Listalle pääsevät muun muassa mökki ja pihakeinu tai ystävän lähettämä kortti. Keskipohjanmaan digitaalisessa näköislehdessä ensimmäiset haastateltavat kertovat videohaastatteluissa tunnelmistaan.

Nyt teillä hyvät ihmiset on mahdollisuus lähettää tarinoita tai kommentteja omista ilonaiheistanne. Mikä tekee juuri sinut iloiseksi tai onnelliseksi? Kerro meille ja jaa ajatuksesi Keskipohjanmaan lukijoiden kanssa. Kampanjaan voi osallistua Keskipohjanmaan verkkosivujen kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ilonaihe@kpk.fi.

#

Kommentoi 0 Kommenttia

Kommentointi on vain tilaajille.

Juttua ei ole vielä kommentoitu.

Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »