lauantai 24.7.2021 | 11:09
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Näin kiihtymisvaihe vaikuttaa Kokkolaan: Kaupungin sisäliikuntatilat kiinni kahdeksi viikoksi, moni opisto siirtyy etäopetukseen

Vili Ruuska
Ti 11.5.2021 klo 16:33 | päivitetty ti 17:46

Kokkolan kaupungin laajennettu johtoryhmä kokoontui tiistaina 11.5. nopeasti heikentyneen koronatilanteen vuoksi. Johtoryhmä linjasi joukon muutoksia, jotka ovat pääosin voimassa 12.–23.5.

Kaikki sisätiloissa tapahtuva aikuisten ja lasten harrastustoiminta keskeytetään. Lisäksi kaikki kaupungin sisäliikunta- ja harrastustilat sekä kuntosalit ovat suljettuna. Varatut vuorot perutaan ja kaupungin lapsille ja nuorille järjestämä harrastetoiminta keskeytetään.

VesiVeijarin suunniteltua vuosihuoltoa aikaistetaan, ja uintikeskus on suljettu 6.6. saakka. Kokkolan seudun opiston opetustoiminta keskeytetään 12.5. Opisto tiedottaa järjestelyistä suoraan kurssilaisille.

Kokkolan ammattiopisto, Kokkolan kaupungin ammattilukio ja ammattiopisto Luovi siirtyvät etäopetukseen ajanjaksolle 12.–23.5. Myös Kokkolan aikuislukion iltaopetus siirtyy etäopetukseen ajalle 12.–23.5. Perusopetus ja nuorten lukiokoulutus jatkuvat lähiopetuksena.

Kaikki keskiviikkona 5.5. tai sen jälkeen Kokkolan ammattikampuksella oleskelleet opiskelijat, opettajat ja muut mahdolliset henkilöt siirtyvät omaehtoiseen karanteeniin.

Aluehallintovirasto tiedottaa erikseen mahdollisista muutoksista yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärään. Tällä hetkellä rajoitus on 50 henkilöä. Myös aluehallintovirasto suosittelee välttämään kaikkea tarpeetonta kokoontumista.

Kaupunki vetoaa tiedotteessaan voimakkaasti kaikkiin kokkolalaisiin: Tarpeettomia kokoontumisia tulee välttää. Lähikontaktien määrä tulee minimoida. Kasvomaskin käytöstä, kahden metrin turvaväleistä ja käsihygieniasta on huolehdittava. Koronavirustestaukseen tulee hakeutua lievilläkin oireilla.

//11.5. kello 17.46 Korjattu otsikkoa. Kaupungin sisäliikuntatilat kiinni, ei liikuntapaikat.

Lue myös:

Soite siirtyy koronavirusepidemiassa kiihtymisvaiheeseen – Viisi uutta tartuntaa, tiukennuksia alueellisiin suosituksiin ja ammattiopisto etäopetukseen

Määrättiinkö sinut koronakaranteeniin? – Katso tästä toimintaohjeet

#

Kommentoi 0 Kommenttia

Kommentointi on vain tilaajille.

Juttua ei ole vielä kommentoitu.

Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »