torstai 9.12.2021 | 03:52
Tilaa lehti
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
UUTINEN | KP24

Coronaria osti Nivalan Fysioterapian

Pe 1.6.2018 klo 10:55 | päivitetty pe 10:57

Nivalan Fysioterapia siirtyy osaksi Coronariaa. Yritys tiedottaa, että Coronarian kuntoutusliiketoimintaan kuuluva Coronaria Terameri Oy on ostanut 1. kesäkuuta Nivalan Fysioterapia Oy:n liiketoiminnan.

Nivalan Fysioterapialla on toimipisteet Nivalassa, Sievissä ja Ylivieskassa. Toimipaikkojen nimet ovat jatkossa Coronaria Nivala, Coronaria Sievi ja Coronaria Ylivieska. Yrittäjä Esa Laakkonen ja muu henkilökunta jatkavat työskentelyä entiseen tapaan fysioterapeutteina.

– Olemme alusta asti kehittäneet yrityksen toimintaa, panostaneet henkilökunnan erikoistumiskoulutuksiin ja lisänneet palveluihimme uusimmat terapia-alat. Nyt toteutetun liiketoimintakaupan myötä palvelemme asiakkaitamme entistä paremmin, ja jatkossa toimipisteissämme tarjotaan moniammatillista kuntoutusta. Näin valmistaudumme lisäksi mahdollisen sote-uudistuksen tuomiin muutoksiin. Arvostamme Coronarian kotimaisuutta ja sitä, miten he kehittävät suomalaista terveydenhuoltoa, Laakkonen sanoo.

Coronaria vahvistaa kaupalla fysioterapian osaamista ja valtakunnallista toimipisteverkostoa, ja valmistautuu kuntoutusjärjestelmän kokonaisuudistukseen ja valinnanvapauden lisääntymiseen.

– Nivalan Fysioterapiassa on monipuolinen ja korkea ammatillisen osaamisen taso, mitä sekä Coronarian tilaajat että loppuasiakkaat perheineen arvostavat, toteaa Coronaria Kuntoutuspalveluiden johtaja Anu Karinen.

#