Kalajoki saa oman menun – ruokalistan suunnitellut kokenut keittiömestari uskoo ruokaan, jossa maistuu sen alkuperä
Hillilän hätäiset hurahtivat hitaaseen hapanjuurileivontaan – Kumihanska nousee merkiksi, kun ruokittu juuri on valmista leivottavaksi
Leipomista, laulua ja bisnestä – Kevään tv-kilpailuissa nähdään monia osallistujia Keski-Pohjanmaalta ja lähiseuduilta
Koko Suomi leipoo -ohjelman uusi kausi omistetaan pyhäjokisen kisaajan muistolle ‒ Kuoli tapaturmaisesti
Kokkolalainen Silpa Kinnunen menestyi Suomalaisessa Menestysreseptissä – Tällainen kokemus ohjelma oli
Hot potin salaisuus on makoisassa liemessä – Nämä kaksi erilaista täyteläistä lientä luovat alustan itämaiselle keitolle
Kalapöytään jotakin uutta, jotakin vanhaa – tee lohipastrami sekä mausteiset sillit ja silakat valmiiksi vähän ennen aattoa
Suomen kunniaksi pöytään katetaan kotimaisia herkkuja leivän päällä: graavilohta, mustikkaa, poromoussea, puolukkaa, leipäjuustoa
Kokkolalaisyrittäjä nähdään Suomalaisen menestysreseptin semifinaalissa – Sai jo vuolaat kehut tv-kokki Jyrki Sukulalta
Järjestä lapsille omat pikkujoulut ja tee tarjolle näitä huikeita herkkuja – täytekakku saa väistyä popcornpalojen ja vohveleiden tieltä
Rojan uusi omistaja Samuel Lönnbäck toi rennon bistrotunnelman Kokkolaan: ”Hyvällä tiimillä kun tekee, niin tulee hyvää”
Leikkaa lanttu lautaselle – Näin vanha, konstailematon juures taipuu kiusaukseksi, muusiksi ja kukkosiksi
Myskikurpitsa hurmaa sesongin resepteissä – Täytä sillä mausteiset aasialaiset nyytit, paahda risottoon tai leivo mehevä kakku
Uniapnea oli viedä Johannes Saastamoisen hengen – ”Vain varttitunti, eikä mitään olisi ollut tehtävissä”
Riitta Jalaston kodin yläkerrassa luikerteli yhtäkkiä käärme – ”Meillä oli ollut edellisenä iltana ovet auki”
Pörssisähkösopimus ilman kuukausimaksua vai pienellä marginaalilla – mitä vertailussa pitää huomioida?