Ähtävän vesilaitoksen vedestä on löydetty bakteereja – Myös ruoanlaittovettä on keitettävä viisi minuuttia
"Me ollaan sillä tavalla vaativia, että halutaan sopivasti vettä ja sopivasti lämpöä" – Myrskyjen jälkeen maanviljelijöille maistuisi poutasää
Pietarsaarelaiselle lihatalo Snellmanille myönnettiin Suomessa ja Euroopan unionissa harvinainen väritavaramerkki
Kokkolan iltatorilla tehtiin spagaatti ja monet hyvät kaupat – ”Täällä on ihanaa ja aina jotain löytyy”
Varhaisperuna sopii juhannukseen – Tässä ohjeet neljään perinteiseen kesäherkkuun ripauksella uutta makua
Kipinästä liekkiin: Pietarsaarelaisyrittäjän unelma grillibussista toteutui uurastuksen jälkeen - Hiiligrilli kruunaa keittiön
Nokipannukahvia keittäessä ei ole koskaan kiire: “Olo on alkukantainenkin” – Näin keität kunnon sumpit nuotiolla
Stallgården tarjoilee myös aikamatkan retrohenkisessä tilausravintolassa - ”Mitään ei ole tehty vängällä”
Pikaruokailijoilla on yksi leimallinen piirre Kokkolassa – Se on huomioitu Höyläämönkadun uudessa McDonald’sissa
Omalle kotipihalle voi lähiaikoina ilmestyä outoja vieraita – Kokkola tarkistaa kaikki kaupungin rakennukset ja päivittää rakennusrekisterinsä
”Olen sitäkin miettinyt, että olisiko minulle käynyt noin” ‒ Anna Lukkarila on yksi niistä, jotka päättivät jatkaa
Suomen raiteille rakennetaan eurooppalaista valvontajärjestelmää, joka lisää häiriöiden sietoa ja junavuoroja
94-vuotias Urpo Suokanerva kasvattaa perunat ja leipoo kampanisut – Elämä oli päättyä lapsena partisaanin luotiin