Paikallisuutiset

Satavuotias Suomi saa oman menun, tykkäätkö näistä mauista?

Suomalaiset suupalat sisältävät riimisuolattua naudanfileetä ja tyrnihilloa, metsäsienisalaattia ruissipsillä, piparjuurimoussea ja savustettua muikkua, kirjolohenmätiä ja puolukkapullan. Kuva: Ulkoasianministeriö
Suomalaiset suupalat sisältävät riimisuolattua naudanfileetä ja tyrnihilloa, metsäsienisalaattia ruissipsillä, piparjuurimoussea ja savustettua muikkua, kirjolohenmätiä ja puolukkapullan. Kuva: Ulkoasianministeriö Kuva: Heidi O'Gorman

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Suomen satavuotisjuhlan kunniaksi on suunniteltu nimikkomenu, jota tarjoillaan juhlavuoden 2017 aikana Suomen ulkomaanedustustoissa. Kaikissa ruokalajeissa on mukana Suomen puhdas luonto ja sen antimet villiruoasta viljaan. Suunnittelussa on huomioitu maamme pitkä ruoka- ja juomakulttuuri ja suomala

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä