Paikallisuutiset

Uusi ravintola Isokadulle – Madez panosta turkkilaisiin liharuokiin

Ravintola Madezin yrittäjä Ahmet Göy kertoo, että ravintolan viralliset avajaiset ovat tulossa myöhemmin. Ravintolassa apuna työskentelee myös isä Eyyup Göy.
Ravintola Madezin yrittäjä Ahmet Göy kertoo, että ravintolan viralliset avajaiset ovat tulossa myöhemmin. Ravintolassa apuna työskentelee myös isä Eyyup Göy. Kuva: Sini Sulkakoski

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Ravintola Madez aukaisi ovensa turkkilaisiin makumaailmoihin viime viikolla.

– Tekemämme ruoka painottuu vahvasti turkkilaisiin perinteisiin. Pitsan, hampurilaisten ja kebabin lisäksi listalta löytyy täysin turkkilaisia liharuokia, kertoo ravintola Madezin yrittäjäAhmet Göy.

Göylla on pitkä tausta rav

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä