sunnuntai 20.10.2019 | 15:22
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Kannuksen yrittäjäpalkinnot Anette ja Kim Huhdalle ja Yli-Tokolan maatilalle

Marja-Leena Mattila Keskipohjanmaa
Ma 10.12.2018 klo 18:00

KANNUS

Ennen maanantai-illan kaupunginvaltuustoa Kannuksen kaupungintalon salissa vietettiin juhlallinen hetki, kun Kannus palkitsi vuoden 2018 yrittäjät.

Kannuksen yrittäjäjärjestön esityksestä kaupunginhallitus valitsi Vuoden yrittäjiksi Anette ja Kim Huhdan. Huhdat omistavat vuonna 1997 perustetun Kuljetus- ja maansiirto Huhta Oy:n ja vuonna 2004 perustetun Kannuksen Kuljetustekniikka Oy:n.

– Tällä hetkellä yritys huoltaa ja korjaa raskasta kuljetuskalustoa. Yrityksellä on kuusi yhdistelmäautoa, joista kolme ajaa kotimaassa ja kolme ulkomaan liikenteessä. Korjaamon ja toimiston puolella työskentelee kahdeksan työntekijää sekä kuljetuspuolella saman verran, totesi Kannuksen kaupunginhallituksen puheenjohtaja Olli Joensuu.

Vuoden 2018 maatalousyrittäjänä palkittiin Yli-Tokola Oy, jossa yrittäjinä toimivat Vesa, Timo ja Pekka Yli-Tokola.

Veljekset ovat rakentaneet isänsä perustamasta maatilasta nykyaikaisen lypsykarjatilan.

– Kyseinen yritys on hyvä esimerkki siitä, kuinka kovalla työnteolla ja järkevällä yrittämisellä saadaan tuloksia aikaan. Omalla toiminnallaan yrittäjät ovat näyttäneet esimerkkiä yhdestä tavasta selviytyä tämän päivän maatalouden kannattavuusongelmista. Rohkeat investoinnit, yhteistyö, urakoitsijoiden käyttö ja innovatiivinen ajattelu rohkaisevat muitakin, totesi Joensuu.

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »