perjantai 22.10.2021 | 09:20
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Pääkirjoitus

Keskipohjanmaan pääkirjoitus videolla: Pääministeri tuli ja meni – Kruunupyy puhuttaa ja vähän uskallan kommentoida Marinin hiustyyliäkin tai keskustelua siitä

Tiina Ojutkangas
La 25.9.2021 klo 08:00 | päivitetty la 08:15

Kruunupyyn tilanteesta on vuoden mittaan kirjoitettu useita juttuja ja erittäin tiiviisti viikon aikana. Sunnuntai-iltana (19.9.) ilmestyneessä pääkirjoituksessa kerroin Kruunupyyn mahdollisuudesta hankkia palvelut Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymästä. Kuvailin sitä, että eri asiantuntijoiden näkemykset vaikuttavat olevan ristiriitaisia.

Kysyin, tarvitaanko pääministeri Sanna Marin ratkaisemaan sote-suunta. Ja tätähän Marinilta kysyttiin Keskipohjanmaan haastattelussa viime maanantaina, kun pääministeri oli käymässä Kokkolassa.

Ja vielä, lopputuloksessa ei ole tärkeintä se, kuka oli oikeassa tai mikä on kielipolitiikkaa ja mikä jotakin muuta. Olennaista on, että kruunupyyläiset saavat hyviä palveluita haluamallaan tavalla. Sen käsittely jatkuu.Mutta mitä muuta Keskipohjanmaan pääkirjoituksessa kommentoidaan tänään? Sen voitte katsoa videolta.

#

Kommentoi 1 Kommentti

Kommentointi on vain tilaajille.

Juttua ei ole vielä kommentoitu.

Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »