Varhaisperuna sopii juhannukseen – Tässä ohjeet neljään perinteiseen kesäherkkuun ripauksella uutta makua
Uudet ravitsemussuositukset julki – alkoholin käyttö halutaan minimiin, kofeiinin saantia pitäisi rajoittaa
Uudet ravitsemussuositukset eivät ole viemässä lihaa työpaikkaruokailijan lautaselta – "Joskus toivotaan, että ei tarjottaisi kasvisruokaa"
Sipuli on itkettävän ihanaa – nosta se vaihteeksi päärooliin piirakassa, pastassa ja intialaisessa bhajissa
Isosta keittokattilasta riittää evästä vielä töihinkin – Nämä sämpylät pyöräytät vaivattomasti kaveriksi
Elintarvikkeiden kioskimyynti itsepalvelulla löi itsensä läpi seudulla: ”Toimiva konsepti - tavalliset ihmiset ovat rehellisiä”
Leikkaa lanttu lautaselle – Näin vanha, konstailematon juures taipuu kiusaukseksi, muusiksi ja kukkosiksi
Myskikurpitsa hurmaa sesongin resepteissä – Täytä sillä mausteiset aasialaiset nyytit, paahda risottoon tai leivo mehevä kakku
Irja Pelkonen valitsee ruoan raaka-aineet mahdollisimman läheltä: ”Ulkomaalaisista vihanneksista ostan vain inkivääriä ja bataattia”
Näyttävä härkäpapu on loistavaa lähiruokaa – Näin saat neljä ruokalajia juuri nyt sesongissa olevista pavuista
Hyödynnä alkusyksyn sienisaalis uusilla tavoilla – jos sienen koostumus ei tunnu suussa hyvältä, kokeile sieniöljyä tai -jauhetta
Kokkolan Roskarukan grillikioskiin murtauduttiin – Yrittäjä Tatiana Hakalan piti perua toisen kioskinsa avajaiset
Makkosten erämaamökin viereen tehtiin kaivos – mitä omistajan kannattaa tehdä, jos mökin arvo laskee?
Kaustislaiset Erkki Virkkala ja Iikka Huntus Konsta Jylhä -kilpailun voittoon – ”Teillä ei ole mitään rajaa!”
Lukijan kirje Johannes Poikkimäen tarinasta: ”Mummun ja vaarin esirukoukset ovat Taivaassa talletettuina”