Lainaa heti tilille eri tarkoituksiin: kodin remontti, auton osto tai lomamatka

Digitalisoitumisen myötä myös lainan hakemisesta ja saamisesta on tullut helpompaa. Lainaa on mahdollista saada netistä saman vuorokauden aikana luotettavasti ja turvallisesti. Pankit ja pienemmät rahoituslaitokset tarjoavat nykyisin varsinkin kulutusluottoja asiakkaille, joilla on tarvetta sadoista euroista tuhansiin tai jopa kymmeniin tuhansiin euroihin. Näitä lainoja haetaan usein kodin remontointia, uutta autoa tai lomamatkaa varten.

Lainaa turvallisesti ja nopeasti omilla pankkitunnuksilla

Netistä lainan hakemisen helppous ja nopeus perustuu esimerkiksi siihen, että lainanhakija voi tunnistautua omilla verkkopankkitunnuksillaan. Näin ollen hän voi myös allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti omilla pankkitunnuksillaan. Omilla pankkitunnuksilla tunnistautuminen on tuttua pankkien lisäksi myös monista julkishallinnon sähköisistä palveluista.

Nopeutta lainanhakuprosessiin tuo myös se, että eri lainantarjoajien tarjouksia on helppo vertailla netissä. Vippi.org hakee muutamissa minuuteissa asiakkaalle tämän hetken parhaimmat lainatarjoukset. Asiakkaan tulee täyttää vain yksi lainahakemus, jonka pohjalta palvelu kilpailuttaa kymmenien lainantarjoajien vipit, kulutusluotot ja muut lainat hetkessä automaattisesti.

Lainan hakemisen turvallisuus perustuu pankkitunnuksilla kirjautumisen lisäksi moniin muihin tekijöihin. On selvää, että kun pankit ja rahoitusyhtiöt tekevät rahansiirtoja netissä, tietojen salaus, tietoturva ja -suoja vastaavat tämän päivän parhaita käytäntöjä. Asiakkaan tehtävä on huolehtia lainahakemuksen perusteellisesta täyttämisestä ja oikean tilinumeron ilmoittamisesta lainasumman siirtämistä varten.

Lainaa kodin remontointia varten

Kodin remontti on yksi yleisimmistä syistä hakea lainaa netistä. Remontti voi olla suurikin sijoitus, mutta toisaalta se parantaa asumismukavuutta sekä asunnon arvoa. Remonttilainaa haetaankin viihtyisyyden parantamisen lisäksi usein myös asunnon arvon kasvattamiseksi.

Uusi lattiaratkaisu ja kylpyhuoneremontti ovat esimerkkejä tyypillistä syistä hakea lainaa remontointia varten. Vippi.orgista remonttilainaa on mahdollista hakea 1 000 eurosta jopa kymmeniin tuhansiin euroihin. Lainaa on mahdollista saada siis myös kalliimpaa julkisivu- tai putkiremonttia varten.

Remonttilainaa on mahdollista käyttää myös vapaa-ajan asunnolla ja mökillä. Näin ollen remonttilainalla voi kunnostaa esimerkiksi mökkilaiturin, rantasaunan tai piha-aitan. Tänä kesänä trendikästä on tehdä mökille entistä suurempi terassi, joka muun muassa tuo lisää tilan tuntua.

Lainaa uutta tai käytettyä autoa varten

Auto on välttämätön hankinta monille kotitalouksille, vaikka esimerkiksi pyöräilemällä ja julkisilla liikennevälineillä voikin hoitaa ison osan liikkumisesta. Varsinkin täysin uuden auton ostaminen on kuitenkin hyvätuloisellekin iso päätös ja merkittävä taloudellinen sitoumus.

Autolaina tarjoaa mahdollisuuden rahoittaa auton osto, vaikkei omia säästöjä olisikaan juuri päässyt kertymään. Koska tarjolla on monenlaisia erilaisia autolainoja, on aina tärkeää vertailla lainaehtoja ja korkoja löytääkseen itselle parhaiten sopivin vaihtoehto.

Vippi.orgista autolainaa voi saada ilman takaajaa ja vakuuksia. Näin ollen autolainaa saadakseen ei tarvitse pyytää ketään ryhtymään lainan takaajaksi, eikä myöskään asettaa omaa omaisuutta lainan pantiksi. Kun takaajan tietoa ei tarvitse tarkistaa, eikä vakuuksien arvoa määrittää, on lainaa mahdollista saada myös nopeammin.

Lainaa lomamatkaa varten

Varsinkin kesäisin eletään monessa perheessä aikaa, kun halutaan tuulettautua ja lähteä käymään reissussa. Matkustaminen varsinkin suuremmalla porukalla voi kuitenkin olla kallista hintavien lentolippujen ja majoittumisen vuoksi. Lomamatkaan voi sisältyä monia muitakin kuluja, kuten ruokailuja ja aktiviteetteja.

Matkalaina auttaa irrottautumaan arjesta hetkeksi myös silloin, jos säästöjä matkaa varten ei ole päässyt kertymään. Matkalaina tarjoaa talouteen liikkumavaraa ja helpottaa siten nauttimaan ansaitusta levosta ilman taloudellista stressiä. Myös matkalainaa on mahdollista saada nopeasti pankkitililleen netistä.

Lainaa vain harkiten

Vaikka vippi onkin helppo hakea nykyisin netistä, on sen ottamista aina syytä harkita huolellisesti. Myös ennen remontti- auto- tai matkalainan hakemista on tärkeää suunnitella lainan takaisinmaksu ja varmistaa, että kuukausittaiset lyhennykset sopivat omaan kukkaroon.

Vippi.orgista lainarahaa on mahdollista saada pankkitililleen jo saman vuorokauden aikana. Lainanottajan tulee olla täysi-ikäinen ja hänellä tulee olla osoite Suomessa. Lainanhakijan luottotiedoissa ei myöskään saa olla aktiivisia merkintöjä ja hakijalla tulee olla säännöllisiä ansio- tai eläketuloja.