MAINOS

Uudistuva kampus kutsuu opiskelemaan

Centria-ammattikorkeakoulun kampus Kokkolan Talonpojankadulla on peittynyt paksuun lumivaippaan, mutta sisällä ei nukuta talviunta. Työmaa-aidat, pakettiautot ja pihalla vilisevät työmiehet antavat vihiä siitä, mitä seinien sisäpuolella tapahtuu. Käynnissä on korkeakoulun peruskorjaus, jossa vanhasta jää jäljelle oikeastaan ainoastaan kuoret.  

Uudistuvan kampuksen sydämeksi muodostuvalta areenalta löytyvät niin keskustasta kampukselle siirtyvä opiskelijakirjasto, uusi monipuolinen kahvila, uudistuva opiskelijaravintola kuin opiskelijapalveluita tarjoava opintotorikin. Opiskelijakunta Copsan puheenjohtajana kevään ajan toimiva Monica Piri iloitsee siitä, että tilojen suunnittelussa on kuultu opiskelijoiden ääntä.

  Moneen käyttöön taipuvia tiloja on tulossa peruskorjauksen myötä ympäri kampusta.

- Olemme saaneet olla peruskorjauksen suunnittelussa mukana alusta saakka, ja toiveisiimme on vastattu erityisesti ryhmä- ja yksilötyötilojen toteutuksessa. Tällaisia moneen käyttöön taipuvia tiloja on tulossa peruskorjauksen myötä ympäri kampusta, Piri kuvailee ja kertoo, että opiskelijoiden keskuudessa odotellaan jo malttamattomana peruskorjauksen valmistumista.  

- Ensimmäisiin uusiin tiloihin päästään syksyllä ja kokonaisuudessaan kampus on valmis vuodenvaihteessa. Odotan erityisesti kirjaston ja kahvilan ympäristön valmistumista, sillä siitä tulee varmasti niin viihtyisä kohtaamispaikka, että opiskelijat viihtyvät kampuksella nykyistä enemmän myös luentojen ulkopuolella, Piri arvioi.  

Opiskelijapalvelut yhdeltä luukulta


Opetustilat muuttuvat perinteisistä 30-40 hengen luokista muunneltaviksi, avariksi ja moderneiksi tiloiksi, jotka suorastaan kutsuvat oppimaan.  

- Uudet tilat tuovat mukanaan myös uusia mahdollisuuksia opetukselle, uskoo Piri.

Kaikki opiskelijapalvelut kootaan samaan paikkaan, jossa ne ovat joustavasti opiskelijoiden tavoitettavissa.

Uutta on myös ajatus yhden luukun periaatteesta opiskelijapalveluiden järjestämisessä. Kaikki opiskelijapalvelut kootaan samaan paikkaan, jossa ne ovat joustavasti opiskelijoiden tavoitettavissa. Opiskelijoiden lisäksi peruskorjaus koskee luonnollisesti myös henkilöstöä, joka siirtyy nykyaikaisiin avotoimistoihin.  

- Opettajien tavoittaminen helpottuu varmasti entisestään, kun ei tarvitse etsiskellä oikeita työhuoneita ympäri taloa, Piri kiittelee.  

Oppimisympäristö tulee entisestään rikastumaan, kun samalla kampuksella opiskelee sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, sosionomeja, yhteisöpedagogeja, musiikkipedagogeja, insinöörejä ja tradenomeja.

Kaikki Centrian päivätoteutuksena tarjoama koulutus keskitetään peruskorjauksen myötä Kokkolan uudistuvalle kampukselle. Oppimisympäristö tulee siis entisestään rikastumaan, kun samalla kampuksella opiskelee sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, sosionomeja, yhteisöpedagogeja, musiikkipedagogeja, insinöörejä ja tradenomeja. Opetuskielinä kampuksella ovat suomi ja englanti.

 

Uudistuvan kampuksen myötä Centria-ammattikorkeakoulu on nyt valmiina uuteen tarinaan!

Kevään yhteishaku on käynnissä ja mukana on koko Centria-ammattikorkeakoulun koulutustarjonta. Tarjolla on jopa parikymmentä AMK- ja YAMK-tutkintoa päivä- ja monimuotototeutuksina, suomeksi ja englanniksi!

Valitse siis haaveisiisi sopiva koulutus, elämäntilanteeseesi sopiva opiskelutapa ja urasuunnitelmiisi sopiva opiskelukieli ja hae Centriaan 14.-28.3.2018.

Lisätietoja osoitteessa www.centria.fi.