Täydellinen koulureppu ja penaali: 5 eri tyyliä

Koulureppu, penaali ja muut koulutarvikkeet ovat koulua käyvälle lapselle tai nuorelle tarpeellisia hankintoja ennen kouluvuoden alkua. Niiden kautta koululainen myös ilmentää omia kiinnostuksenkohteitaan tai mieltymyksiään, joten repun ja muiden tarvikkeiden valintaa ei kannata tehdä kiireessä. Kokosimme vinkit viidestä eri tyyppisestä repusta ja penaalista, jotka voivat tehdä koulunkäynnistä lapselle tai nuorelle pikkuisen mieluisampaa.

Koulutarvikkeet on kiva kuljettaa tyylikkäässä koulurepussa

Töihin lähteminen sujuu joutuisammin, kun työpaikalla tarvittavat tavarat voi pakata mukaan omaan tyyliin sopivaan reppuun tai laukkuun. Sama koskee koululaisia: itselle mieluisassa repussa kirjat ja muut koulutarvikkeet on mukavampaa kuljettaa.

Jokaisella lapsella ja nuorella on omat mielenkiinnonkohteensa ja tyylimieltymyksensä, joten koulureppu, penaali ja muut koulutarvikkeet kannattaakin valita yhdessä koululaisen kanssa. Valikoimaa on runsaasti, joten mieluisa koulureppu tai tyylikäs penaali voivat olla hankalia valita. Tässä ideoita viiteen eri tyyliin sopivista repuista ja penaaleista, jotta täydellisten koulutarvikkeiden valinta olisi helpompaa.

1 Parhaat koulutarvikkeet pelaajalle

Monille lapsille ja nuorille pelaaminen on tärkeä harrastus, joka tarjoaa yhteistä tekemistä kavereiden kanssa. Lisäksi peleistä jutellaan välitunneilla ja viestisovelluksissa. Koululainen voi tuoda peliharrastustaan ilmi myös koulutarvikkeissaan.

Minecraft on monien kouluikäisten suosima peli, jossa rakennetaan omia rakennelmia ja maailmoja. Pelin teemalla löytyy Hobbyhall.fi-verkkokaupasta useita erilaisia reppuja ja penaaleja, joista osa sisältää valmiiksi kynät sekä muut kirjoitustarvikkeet. Tarjolla on myös Minecraft-teemaisia jumppakasseja.

Toinen suosittu peli kouluikäisten keskuudessa on Fortnite. Pelistä on saatavilla koulureppuja sekä avaimenperiä. Myös Pokémon-teemaisia penaaleja, reppuja ja urheilukasseja löytyy runsaasti.

2 Reppu urheilulliselle koululaiselle

Urheilua harrastava tai urheiluvaatteisiin mieltynyt lapsi tai nuori saattaisi pitää repusta, joka sopii yhteen hänen vaatetuksensa kanssa. Tyylikkäitä ja ajattomia koulureppuja löytyy monilta urheilumerkeiltä. Esimerkiksi Hobbyhall.fi-verkkokaupasta voit hankkia repun Adidas-, Nike- tai Puma-merkiltä.

Lapsi tai nuori saattaa olla jonkun urheilujoukkueen innokas kannattaja. Tällöin voitte valita hänelle fanituksen kohdetta ilmentävät koulutarvikkeet. Hobbyhall.fi-verkkokaupasta löytyy muun muassa jalkapalloseura Real Madridin ja FC Barcelonan koulureppuja.

3. Koulureppu lempisarjan tai -elokuvan teemalla

Pitääkö lapsi tai nuori erityisen paljon jostain tv-sarjasta tai elokuvasta? Koulurepun ja penaalin voi hankkia sarjan tai elokuvan teemalla. Esimerkiksi monet Disneyn tai Marvelin hahmot seikkailevat myös koulutarvikkeissa. Hobbyhall.fi-verkkokaupasta voit tilata muun muassa Frozen-, Spiderman- tai Batman-teemaisen repun tai penaalin. Suosittuun Harry Potter -kirjasarjaan ja elokuviin liittyviä tuotteita on myös paljon tarjolla.

4. Ihanat koulutarvikkeet söpöstelijälle

Jos lapsi tai nuori tykkää söpöistä tavaroista, värikkäät ja pehmoiset koulutarvikkeet ovat oikea valinta. Koulurepuksi saattaisi sopia värikäs yksisarvisilla kuvioitu reppu, pörröinen kissapenaali tai hohtava glitter-kynäkotelo. Hobbyhall.fi-verkkokaupassa voit hakutoiminnolla seuloa esimerkiksi unicorn-teemaiset koulureput. Myös Herlitz-merkiltä löytyy useita reppuja ja penaaleja söpöillä kuoseilla.

5. Yksinkertaista, mutta tyylikästä

Entä jos koululaisella ei ole mitään erityistä mielenkiinnonkohdetta tai hän ei fanita mitään elokuvaa tai urheilujoukkuetta? Silloin hyvä valinta voi olla hankkia yksinkertaisen tyylikäs reppu, joka on ajaton ja sopii yhteen lähes kaikenlaisen vaatetuksen kanssa. Tällainen reppu sopii myös minimalistista tyyliä arvostavalle lapselle tai nuorelle.

Voit etsiä yksinkertaisen tyylikkäitä koulureppuja tunnettujen urheilumerkkien valikoimasta. Reppujen klassikoita ovat nuorten keskuudessa aiemmin mainittujen urheiluvaatemerkkien lisäksi muun muassa Kipling-, Vans- ja Converse-merkkiset reput. Yksivärisiä, minimalistisia koulureppuja löytyy Hobbyhall.fi-verkkokaupassa myös esimerkiksi CANN- ja XD Design -merkeiltä. Voit seuloa verkkokaupan hakutuloksia paitsi merkkien, myös värien mukaan.

Koulurepun ja penaalin lisäksi koululainen tarvitsee muutakin

Hyvä koulureppu ja kiva penaali kannattaa hankkia ennen lukuvuoden aloitusta. Niiden lisäksi koululainen tarvitsee kotiin sopivan työpöydän ja työtuolin läksyjen tekoa varten. Kouluvuoden aikana on tarvetta myös esimerkiksi erilaisille liikuntavarusteille, jotka saattavat olla aivan uusia hankintoja ensimmäistä luokkaa aloittavan lapsen vanhemmille.

Kaikki koululaisen tarvikkeet saat tilattua kätevästi Hobbyhall.fi-verkkokaupasta. Isompien hankintojen kohdalla kannattaa muistaa hyödyntää myös Black Friday-tarjoukset: koululaisen tarvitsemat urheiluvälineet, huonekalut, oma puhelin tai nuoren opiskelua varten tarvitsema läppäri saattavat löytyä tarjouksesta huomattavasti edullisemmin.